СЛАВНИ АМЕРИЧКИ ВОДИТЕЉ ОБЈАСНИО: „Избори намештени пред нашим очима“ (ВИДЕО)

SLAVNI AMERIČKI VODITELJ OBJASNIO: „Izbori namešteni pred našim očima“ (VIDEO)

24 novembra 2020

AMERIČKI TV voditelj Foks njuza, Taker Karlson izjavio je da se SAD moraju vratiti tradicionalnom sistemu glasanja i da predsednički izbori u toj državi 2020. godine nisu bili pošteni.

– Druge države razumeju, ne koriste elektronsko glasanje jer znaju da to podriva poverenje u demokratiju – rekao je Karlson.On kaže da se SAD moraju vratiti tradicionalnom sistemu glasanja, ali da to ne znači da građani treba da zaborave da izbori 2020. godine nisu bili pošteni.

– Morali bismo odmah da se vratimo tradicionalnom sistemu glasanja, onom koji je stotinama godina bio u našoj demokratiji, ali istovremeno, ne bismo smeli da dozvolimo da nas fokus na glasačke mašine odvrati od svega što se ranije dogodilo ovog meseca. Predsednički izbori 2020. nisu bili pošteni. Nijedna poštena osoba ne bi mogla da tvrdi da su bili pošteni – izjavio je Karlson.

Voditelj je objasnio da su mediji bili uz Džoa Bajdena.

– Na mnogim nivoima sistem je namešten protiv jednog kandidata, a u korist drugog, i namešten je na načine koji nisu skriveni od pogleda. Svi smo videli da se to dogodilo. Mediji su otvoreno bili uz demokratskog kandidata. Džo Bajden i Kamala Heris odbili su da objasne šta će učiniti ako budu izabrani. To se nikada ranije nije desilo ni na jednim predsedničkim izborima u američkoj istoriji, ali mediji su im to dozvolili – zaključio je Karlson.

Voditelj je objasnio da su demokrate iskoristile podršku Gugla, Tvitera i Fejsbuka da bi pobedile na izborima.

– Ali pre svega, demokrate su iskoristile moć Big Tech kompanija da pobede na ovim izborima. Praktično sve vesti i sve informacije u svetu engleskog govornog područja putuju kroz jednu kompaniju Gugl. Ogroman procenat naših političkih rasprava odvija se na Fejsbuku i Tviteru. Ako koristite tehnologiju za cenzurisanje ideja koje ljudi mogu da izraze na mreži, na kraju, vi kontrolišete kako stanovništvo glasa. I upravo to su učinili. Oni su namestili izbore pred svima nama i niko po tom pitanju nije ništa uradio – rekao je voditelj.

KOMENTARIJedan komentar

  1. 1389 says:

    Pa to se je znalo i ranije, tako su izabrani predsedniki i kancelari u EU. Tako su referendumi izigrani. Dobrodošli u svet laži, svet koji je pred samim početkom kraja...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *