СЛАВНИ ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ ПРЕШАО У ПРАВОСЛАВЉЕ и поред противљења породице

SLAVNI HOLIVUDSKI GLUMAC PREŠAO U PRAVOSLAVLJE i pored protivljenja porodice

11 januara 2020

Brojne planetarno poznate ličnosti najradosniji praznik Božić slave po Julijanskom kalendaru u januaru. Dok su neki veru preuzeli od predaka, drugi su je promenili zbog ljubavi i partnera.

Slavni glumac Kristijan Bejl je primio pravoslavnu veru nakon ženidbe sa Sibi Blažić, manekenkom sprskog porekla, prenosi B92.Ona je agent za nekretnine, a dete je srpskih emigranata koji su šezdesetih otišli u Ameriku. Strani mediji su brujali kako su se Kristijanove majka i sestra protivile i bile protiv ove veze, ali glumac nije odustao od ljubavi.

Kristijan je čvrsto rešio da mu i deca znaju srpski jezik, pa se tako u njihovom domu često mogu čuti srpske uspavanke, i praktikuju se svi pravoslavni običaji.

KOMENTARI8 komentara

 1. Zoran says:

  1960-ih isli iz zlatne Titove SFRJ. :)

  • Istina says:

   Zlatna za zapadne zemlje SFRJ od Bosne do Makedonije izkorištavali sirotinju najbolje Srbske firme preselili u Sloveniju i Hrvatsku, Srbiji zabranili da bude ekonomsko jaka, prali mozak sa bratstvom i jedinstvom do prvog izpaljenog metka i prve žrtve u Sloveniji, posle je krenulo sve naopako. Nemačka povratila ono što nije mogla 14' i 41' pa se obogatila pljačkanjem i privatizacijom firmi. Ujedinili Nemačku pa rasturili SFRJ.

 2. Adolf says:

  Šta mi imamo od toga što se tamo neki Bejl krsti sa tri prsta.Što bi ameri rekli, "big dil".....

 3. Pera says:

  Oni koji su se krstili u pravoslacnoj veri imaju veliku sansu da spasu duse svoje i svojih ! Adolfe, pitaj onog nemca sto su mu presadili srce Srbina, ubivsi ga u zutoj kuci, zasto se krstio u pravoslavlje i usvojio sina svog ,,darodavca,, ?

  • Becki konjusar says:

   Nije usvojio dete, ne lupaj. I nije imao nikakvog darodavca. Dobio je srce koje su šiptarski krvnici iscupali iz zivog čoveka.

 4. The Fuck crazy confusion says:

  Na hiljade izgubljeni Srba koji su postali nemci, austrijanci, amerikanci i sve ostalo, pojavi se jedan povratnik u Srbe. Lepo, ali ostaješ samo Srbin u dijaspori. Srbi će uskoro postati poslednji Mohikanci u rezervatu pod kontrolom BondStila.

 5. Jelena says:

  Nek mu je na spasenje. Živ bio i ovde i u večnosti. Amin.

 6. Ivke says:

  Zapadnjacima to nema nikakvo znacenje... oni mogu da se krste p posle sunete pa opet krste... nista to njima ne znaci se kao neki dozivljaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *