СЛАВНОМ ГЛУМЦУ ШОН КОНЕРИЈУ ПРЕТЕ ЗБОГ СТАВА: „Косово је Србија – то је логика“

SLAVNOM GLUMCU ŠON KONERIJU PRETE ZBOG STAVA: „Kosovo je Srbija – to je logika“

21 oktobra 2019

Britanska glumačka legenda, ali i sada već biznismen, Šon Koneri, nakon suludog proglašenja nezavisnosti takozvane države Kosovo bio je izrazito negativno raspoložen, a često je i prekidao konferencije kako bi pričao o južnom delu Srbije.

Šon Koneri je tako nekoliko puta prekidao novinare sa njihovim pitanjima o filmovima u kojima je radio, i prebacivao bi temu na problem nezavisnosti tzv. Kosova.Jednom prilikom glumac je rekao da Kosovo doživljava intenzivno kao svoju rodnu Škotsku, i da ne vidi zbog čega bi tzv. Kosovo imalo mogućnost da se otcepi, a mnoge druge pokrajine u svetu ne mogu.

– Ne shvatam zašto je (tzv.) Kosovo poseban slučaj. Kako to oni mogu biti nezavisni, a mnogi drugi ne mogu. Zašto onda Škotska ne može da se odvoji od Velike Britanije?! Kosovo mora ostati u Srbiji. Sve je ovo licemerno – rekao je on na jednoj konferenciji za novinare.

Zbog ove tvrdnje glumac je redovno dobijao pretnje smrću, ali nije odustao od tvrdnji.

KOMENTARI4 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Licemerno i ogavno. Najgore zlo dolazi od "najkulturnijih, najdemokratskijih i najrazvijenijih".

 2. Gagi says:

  Dobri nas Srbin - Son. Citali smo da su nalazene nadgrobne ploce sa Srpskim krstom i ocilima tamo gde su sada "englezi". Kosovo je POSEBAN slucaj zbog toga sto tamo zive majmuni. Majmuni vole banane, te banane beru na tudjoj plantazi koja je posadjena pre njihovog dolaska. Posto lome grane i prave lom na plantazi,vlasnik plantaze pokusava da ih urazumi. Vekovni vlasnik plantaze nije u stanju da urazumi majmune. Oni su nasli svoje pokrovitelje koji takodje vole banane, sve te kradene i otete banane oni dele sa njima. Zato ovi veliki majmuni podrzavaju ove "nase" male majmune.

  • Logic says:

   majmunska logika ti je bliska? Englezi mrze jedne te iste,nekada zvane Vendi(Wienden), potom Pikti(Picts), nadalje Vikinzi,pa Normani, zatim Irci I Škoti.Najveći je gnev engleza što n i k a d a nisu uspeli da pokore taj narod, nego su nakon vekova lażi, podmuklih genocida, spletki... morali da sa njima sklope konfederaciju, a koja i danas postoji kao UK. U tome im nije pomoglo ni Rimsko carstvo koje ih je pokorilo,i nagonilo na zatiranje tog naroda. Zato je izgradjen Hadrijanov zid.da bude granica, kao što je i danas. Na Britanskim ostrvima se Rex Romanum graničio sa Terra Vendorum(Zemlja Venda). Tako każu arhivirane karte u Britaniji, koje nepažnjom ugledaju svetlost medija.Šlag na torti je što je stari germanski naziv za Srbe bio Vendi(germ. Wienden). Na primer, stari germanski naziv Beča,bio je Wiendebona. Zašto ga jedino Srbi zovu Beč?Pa zato śto ga je ceo germanski svet zvao po njegovim stanovnicima.

 3. Beli Orao says:

  Poštnjačina bio i ostao. Svaka čast Šon !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *