СЛЕДИ ВЕЛИКИ РАТ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Израел стоји иза напада у Истанбулу!

SLEDI VELIKI RAT NA BLISKOM ISTOKU: Izrael stoji iza napada u Istanbulu!

4 jula 2016

Israeli-security-brussels-airport-720Izraelska firma za obezbeđenje, koja je povezana sa brojnim lažnim terorističkim napadima, ima veze i sa napadom u Istanbulu od pre nekoliko dana.

Firmu za obezbeđenje ICTS osnovali su “bivši” izraelski agenti i veoma je prisutna kao obezbeđenje na aerodromima širom sveta. Firma je prvi put došla u središte javnosti jer su njeni zaposleni na bostonskom aerodromu Logan usput “izgubili” nekoliko otmičara aviona 11.septembra 2001. godine. Ista firma je bila zadužena za obezbeđenje londonskih autobusa, tokom terorističkog napada 7.7. pre nekoliko godina. Dalje, ista firma je brinula o obezbeđenju briselskog aerodroma u martu ove godine, kada je Brisel pretrpeo teroristički napad. Ista ova firma, ovih dana je zadužena za bezbednost na istanbulskom aerodromu Ataturk.

Kompanija nudi sistem zasnovan na kompjuterskom algoritmu APS (Advanced Passenger Screening) i služi za analizu informacija o putnicima, koje prosleđuju avio-kompanije. Na osnovu analiza se procenjuje mogući rizik i opasnost koji bi neki putnik mogao da predstavlja. APS koriste sve velike aviokompanije u Sjedinjenim državama.

Predsedavajući nadzornog odbora izraelske firme ICTS je Menahem J. Acmon, bivši član ekstremne desničarske partije Likud. On je 1996. je bio optužen i osuđen za prevaru i proneveru sredstava koja su prikupljena od dobrotvornih organizacija. Acmon ima vlasništvo nad 60% firme ICTS Intl., preko porodičnog fonda.

(Katehon)

KOMENTARI2 komentara

  1. Predator says:

    Ne vidim nikakav dokaz. Rekla kazala i na leba mazala. Turska i Izrael su se pre neki dan rukovali i izljubili, jer Erdoganu gori politički statut, pa mora da se ljubaka. Malo sa Rusima, malo sa Izraelcima. To mu je pokušaj da uceni i odobrovolji Amerikance, jer ga nekako nikako ne podnose u zadnje vreme.

  2. krneta says:

    izrejel nesme turskoj da prdne stoji mirno i slusa naredenje to su lazine velike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *