СЛИКА ИЗ БЕОГРАДА ОБИШЛА ЦЕО СВЕТ! Рус и Американац тик један уз другог

SLIKA IZ BEOGRADA OBIŠLA CEO SVET! Rus i Amerikanac tik jedan uz drugog

7 aprila 2022

Novi ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil prvi put se zvanično pojavio u javnosti danas, otkako je stupio na dužnost.

On je prisustvovao komemoraciji žrtava bombardovanja Beograda aprila 1941, koja je održana na Novom groblju u Aleji žrtava bombardovanja Beograda.Tom prilikom američki ambasador stajao je tik uz ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka.

Takođe, komemoraciji su prisustvovali i ambasador Nemačke Tomas Šib i ambasadorka Velike Britanije Šan Maklaud.

U Aleji žrtava bombardovanja Beograda aprila 1941. godine na Novom groblju danas je održana komemoracija kojoj je prisustvovao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a između ostalih, pored američkog i ruskog ambasadora, bili su prisutni i ambasadori Velike Britanije i Nemačke.

Hil je u Beograd stigao krajem marta, a na mesto ambasadora u Srbiji dolazi na predlog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

KOMENTARI13 komentara

 1. Kosovac says:

  Ništa kada nisu poslali onu engleskinju Liz Tras, ministra za spoljne poslove koleginicu Sergeja Lavrova. Ona je zabavna a ima i simptomatično ime i prezime.

 2. Milutin says:

  Hil je trebao poneti čitav svežanj cveća. Ne samo za poginule od strane Nacista 1941 već i onih 1944-45 kada su Amerikanci bombardovali Srbiju. U tim avionima su verovatno bili i oni piloti koje su Srbi spasli i organizovali njihovo vraćanje u SAD i Veliku Britaniju. Najveća akcija spasavanja saveznika u II svetskom ratu. A posebno za poginule u divljačkom bombardovanju 1999 godine. More, Nemci su 1941 napali sa nešto više od 400 aviona koji su u odnosu na američke 1999 bile obične igračke za decu. Nisu imali kasetne bombe, nisu gađali trafo stanice da bi pirenska ulja prodrla u vodotokove i zagadile reke, nisu gađali sa osiromašenim uranijumom da bi izazvali dugotrajna genetska oštećenja. Mnogo toga ondašnji nacisti nisu radili što su posle njih radili Amerikanci po celom svetu.

 3. apis says:

  Trebao je vesic govno da organizuje i komemoraciju zrtvama americkog bombardovanja beograda na "krvavi Uskrs" 1944 od strane americkih govana a po narudzbini kriminalca broza.

  • Velika Metla, says:

   apis, američki satanisti su bombardovali Srbe tri ( 3 ) puta..., 1991., 1995., i 1999. godine. Kad bi nosili cveće samo za ta tri puta cvećare bi radile i više nego odlično. Imaš pravo da pogađaš 0,0001 put da li bi ovaj ambaSERATOR amerikenjački doneo cveće kad bi bila komemoracija žrtava iz gore navedena tri bombardovanja ? Vesić dezerter se ne pita ni za svoje gaće.

   • Snežana says:

    NE LUPAJ IDIOTE VIŠE GLUPOSTI I LAŽI

   • Novica says:

    sisoje smrdljivi šta reče i kakve laži pričaš, govedo idi čuvaj stoku u tvoje selo donji ljubeš

    • Velika Metla, says:

     novice, napaseš mi seMUUUDA. Dođi na Pravdu da te malo kecam " marko živanoviću " glupa kopijo.

 4. Super Srbin says:

  Interesantno. Nije loše, ovako pred totalni pokolj.

 5. Petrovgrad says:

  Joza i crvena banda su tražili bombardovanje Beograda 1944. Nisu krivi saveznici, to je drug tito naručio. Za 1999 treba ih suditi, za 1944 treba suditi komunistima, naručiocima bombardovanje. Za 1941 godinu Nemci su listom bili za Hitlera. Bombardovali su nas Nemci, zato kao narod neće dočekati kraj 21 veka, Biće manina u Alemaniju.Nemačka postaje islamska država, to je cena drugog svetskog rata koji su vodili.

 6. Rista Bre says:

  (Posvećeno ljubomornom Kosovcu. Glaj bre ko je moja simpatija guzata)- "Na naslovnoj elektronskog izdanja Politike kao centralna i udarna vest, sa povelikom fotografijom, danas, 5. aprila, u SVOJ SVOJOJ UBOJITOSTI pojavljuje se gospođa ministarka energetike i rudarstva, Zorana Mihajlović (sa j), a u tekstu potpisana kao potpredsednica vlade." Kosovac aj da ispljujemo Politiku koja to ionako zaslužuje zato što reklamiraju moju simpatiju. Oteće mi je neko, bre. Srce mi se cepa što je moja Zorana prisiljena javno da se peči. Pomaži brate sa Kosova.

 7. Duca says:

  Američka licemerna fekalija!

 8. Gagi says:

  Sada je politika istovetna kao sto ju je vodio Knez Pavle, ni on nije hteo da se zamera velikima vec je na umu imao spasavanje svog naroda. Ali, sta to vredi, uvek se nadju neki strani spijuni i placenici koji ce nas narod nanovo uvesti u masakr. Situacija je izuzetno opasna i kompleksna, treba otvoriti cetvoro oci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *