СЛИКА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА АМЕРИКУ – МАСОВНА ГРОБНИЦА У ЊУЈОРKУ! Умрле од короне, без родбине и последњег поздрава, сахрањују на злогласном „Острву смрти“!

SLIKA KOJA JE ŠOKIRALA AMERIKU – MASOVNA GROBNICA U NJUJORKU! Umrle od korone, bez rodbine i poslednjeg pozdrava, sahranjuju na zloglasnom „Ostrvu smrti“!

10 aprila 2020

Žarište američke epidemije koronavirusa u SAD su država i grad Njujork, o čemu govore i novi, potresni snimci.

Bespilotna letelica snimila je radnike komunalnih preduzeća kako sahranjuju tela preminulih u masovnu grobnicu na ostrvu Hart, tik uz obalu Bronksa.



Juče je sahranjeno oko 40 ljudi, njihova tela smeštena su u drvene kovčege na kojima su bila istaknuta njihova imena. Bez rodbine, poslednjeg pozdrava i oproštaja…

Ostrvo Hart je više od jednog veka služilo kao groblje za za pokojnike bez poznatih srodnika ili porodica koji nisu u mogućnosti da plate sahrane, mrtvorođenčad i žrtve AIDS-a. Reč o jednom od najvećih javnih groblja u Sjedinjenim Državama zbog čega se ostrvo Hart zove i „Ostrvo smrti“.

Država Njuork sada ima više potvrđenih slučajeva koronavirusa nego bilo koja druga država van SAD-a, javlja BBC. Ukupno je zabeleženo 159.937 slučajeva, što je više od Španije i Italije.

KOMENTARI



4 komentara

 1. RASPUCHIN says:

  Ne znam zašto se u obzir ne uzimaju brojevi? Naslov je bombastičan , virus odnosi živote , ljudi se sahranjuju u masovnim grobnicama , ...! Sve je to u redu ali ... . Činjenica je i podatak je iz 2015.g. (nije mi se dalo tražiti novije) je da je u Nju Jorku , te godine , živjelo 60.000 beskućnika i da je broj rastao. Kada se tome dodaju siromašne četvrti u kojima je masa zdravstveno ugroženih i sabere sa isto tako ugroženim beskućnicima dolazimo do pravog stanja i ovakvih "slika".

 2. persida says:

  Nisi shvatio, sva ta sirotinja umire, to je tacno, ali se sada vodi da su umrli od korone, sto nije tacno, e da bi nam uvalili vakcine i ponovo nas opljackali kroz bankarski sistem.

  • RASPUCHIN says:

   Ako ste se obratili meni sa tim : "Nisi shvatio" , niste pažljivo pročitali šta sam napisao. I dalje mislim , čak sam to i pisao ovdje , da "Korona" , po svemu sudeći , nije ništa drugo do , eventualno , malo jači grip. Zar moram baš toliko pojednostaviti? Čitao sam Vaše komentare i poznat mi je Vaš stav. Ponekad se i slažemo. Ponoviti ću samo jedno mišljenje koje sam ovdje pisao a to je da je ovo : "generalna proba". Kada je ovo prošlo ovako , za svaku sljedeću sezonu obične gripe nas mogu ponovo "izolovati" , loviti i cjepiti , natjerati masi strah u kosti i da ne nabrajam dalje. Nadam se da Vam je jasnije? A pljačka? Pa pljačkaju nas svakodnevno i to ko god stigne. I "domaći" i strani. Ne kaže džabe naš narod da : na sirotinju i zec šilji onu stvar.

 3. Za Srbiju says:

  Kada bi u nekom od kovčega bio Soroš, Bil Gejts ili Bil Klinton, to bi bio ugodan šok.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *