СЛОБА У АЛЕЈИ ВЕЛИКАНА: Разматра се премештање Милошевићевог гроба!?

SLOBA U ALEJI VELIKANA: Razmatra se premeštanje Miloševićevog groba!?

6 novembra 2016

sloba-aleja

Grob Slobodana Miloševića navodno biće izmešten u Beograd.

Kako pojedini mediji prenose, prema nezvaničnim saznanjima grob bivšeg predsednika Slobodana Miloševića mogao bi biti premešten u Beograd.

„Prema nekim šuškanjima, spekuliše se da će biti premešten na Novo groblje u Aleju velikana, ali to još ništa nije sigurno“, prenose mediji.

(Novaborba.co.rs)

KOMENTARI35 komentara

 1. jovo says:

  beograd je njegovog tate tite i njrgov bruko od srba i srbije

 2. Trifun says:

  Evo klasicna metoda. Jedan clanak koji napada partizane i opravdava cetnike, pa onda suprotno za Slobu. Da bi se narod delio i slabio, beskrajno raspravljao i sukobljavao i slabio. Providno.

  • Jovan says:

   Potpuno si u pravu sto se tice tzv. spinovanja informacija radi sludjivanje naroda srpskog(a i drugih) koje traje od pocetka 90-ih i agresije (Nemacke, Vatikana, Engleske i USA) na srpski narod! Tako se lakse vlada "pucanstvom". Ali ono sto je tema ovog puta da grob Slobodana Milosevica bude u aleji velikana je potpuno normalan predlog, i vise od toga. Slobodan Milosevic je bio prvi i poslednji predsednik Srbije koji je imao stvarnu podrsku vascelog srpstva i krenuo u ujedinjenje; prvo vratio Vojvodinu i KiM u sastav Srbije a zatim i ostale delove razdrobljenih srpskih zemalja. To sto su Nato fasisti uz pomoc domacih izdajnika to sprecili (uz premnogo njegovih gresaka), druga je prica. Njegovo mesto je u Aleji.

   • Kosovac says:

    Jovan,….. Sve je to tačno, istina, a ovi pizdaći dole se još sekiraju zbog toga.

  • obren says:

   OVA BAGRA ZABORAVLJA KAKO NAM JE STOBOM BILO LEPO - NEPEVA SE VISE ala volim ovaj rezim plata ide a ja lezim . Da si ziv ti bi se ponosijo VOJVODA TOMA JE POSTAO MASTER A TVOJ MINISTAR INFORMISANJA PREMIJER A TVOJ RATNI POTPAROL MINISTAR ZA SVADJU SA OKRUZENJEM. SACEKUSE RADE I DALJE A STARLETE PUNA USTA ORALNOG POSLA , JULOVAC ZELJKO PISE OTVORENA PISMA SVAKOM KO NEVOLI TVOG MINISTRA INFORMISANJA -NAROD LEPO ZIVI A ONOG STO POVRATIO U OTKUPIO POSTU STO SI PRODO VISE NEMA - IZGRADIO ARENU I HRAM VRATIO STARU STEDNJU I ZAOSTALE PENZIJE I KOJI NA KRIVAK VISE I TREBO. POCIAJ MIRNO TVOJI SU NA VLASTI

   • Jovan says:

    Ma ti si nekakav silan radnik, radis 25h/d da nemas vreme ni da pises komentare! A sve lose sto si naveo pocelo je zlocinaclom agresijom pljackasko -teroristicke nato bande od 1990. A ako nisi znao Hram i arena su poceli jos za vreme Milosevica ali zbog rata, pljacke i genocida nad Srbima nije moglo, -prioritet je bilo prezivljavanje naroda u vreme terora Natofasista.

   • k says:

    TI TIPE NISI CIST TI NEMAS POJMA

 3. Trifun says:

  Svi mediji u Srbiji rade za nase neprijatelje. Do jednog. Ko to ne shvata on nema pojma ni o cemu.

  • obren says:

   OVA BAGRA ZABORAVLJA KAKO NAM JE STOBOM BILO LEPO I ZANIMLJIVO GORIVO NA SVAKOM COSKU A RATOVI SA SVIMA PA TRAKTORA SIFONJERA OTOMANA I OPLJACKANE ROBE BAGATELA - NEPEVA SE VISE ala volim ovaj rezim plata ide a ja lezim . Da si ziv ti bi se ponosijo VOJVODA TOMA JE POSTAO MASTER A TVOJ MINISTAR INFORMISANJA PREMIJER A TVOJ RATNI POTPAROL MINISTAR ZA SVADJU SA OKRUZENJEM. SACEKUSE RADE I DALJE A STARLETE PUNA USTA ORALNOG POSLA , JULOVAC ZELJKO PISE OTVORENA PISMA SVAKOM KO NEVOLI TVOG MINISTRA INFORMISANJA -NAROD LEPO ZIVI A ONOG STO POVRATIO U OTKUPIO POSTU STO SI PRODO VISE NEMA - IZGRADIO ARENU I HRAM VRATIO STARU STEDNJU I ZAOSTALE PENZIJE I KOJI NA KRIVAK VISE I TREBO. POCIAJ MIRNO TVOJI SU NA VLASTI

 4. Batina says:

  Djindjiceve koscine na djubrenjak, Miloseviceve gdje i pristoji u Aleju Velikana.

 5. Miki says:

  Slobodan Milošević je Srpski heroj.

  • Lune says:

   Hm,hmm..mesto mu je na Slaviji, na mestu gde je bio Dimitrije Tucovic,kad je vec on iskopan.

  • k says:

   TAKO JE DOKAZACE SE VRLO BRZO

 6. punca says:

  S dubokim poštovanjem ...SLOBI Počivaj u miru Božijem! 
Naka ti je laka zemlja. Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije. Srbija je okupirana 5 oktobra 2000.godine i tada je ušo fašizam u Srbiju. Slobodan Milošević je najkarakterniji i najdosledniji političar kojeg je Srbija ikada imala”. Politika Slobodana Miloševića je bila politika njegovog vremena”. .....................Slobodan Milošević je srpski heroj !!!

  • Lune says:

   Hm,hmm..aaa, tako, a sta je onda Aleksandar Vucic a ?

 7. punca says:

  Lep pozdrav iz Slovenije SLOBI spomenik i ulicu u Beogradu !!! Zakaj, pa ne .. povrh tega isto u SLOVENIJI- u Kranju na Brniku. Bjela bista za Slobija. Tako je - DEFINITIVNO !!! ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J***

  • Miki says:

   punca , veliki pozdrav od Mikita. Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije.

   • punca says:

    SLOBO , naš dragi i moj neprežaljeni s dubokim spoštovanjem , Počivaj u miru Božijem ! Naka ti je laka zemlja . Zaslužio si ! ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J*** ...................................................................................................................... ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J*** ...................................................................................................................... ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J*** ...................................................................................................................... ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J*** ...................................................................................................................... ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J*** ............................................

 8. Mlax says:

  Milosevic je poslednji predsednik poslednje nezavisne drzave na Balkanu- Srbije a zavrsio kao predposlednji predsednik , predposlednje samostalne drzave na Balkanu- Rumunije a to bese Nikolai Causesku.I na kraju ode I velikan Gadafi vodja naroda Libije....

 9. punca says:

  SLOBODAN MILOŠEVIĆ JE SIMBOL DOSTOJANSTVA SRBIJE I SRPSKOG NARODA! NE MOŽE SE TO IZMENITI PROPAGANDOM MOĆNIH ZLIKOVAČKIH NEPRIJATELjA SRBA I SRBIJE. MI, SRBI, VIŠE NEMAMO KUD BEŽATI IZ SRBIJE, A ZNAŠ OTKUDA SMO SVE MORALI BEŽATI. ****S*L*O*B*O*D*A*N*****S*R*P*S*K*I*****H*E*R*O*J**** ..................................................... ****S*L*O*B*O*D*A*N*****S*R*P*S*K*I*****H*E*R*O*J**** ..................................................... ****S*L*O*B*O*D*A*N*****S*R*P*S*K*I*****H*E*R*O*J**** ..................................................... ****S*L*O*B*O*D*A*N*****S*R*P*S*K*I*****H*E*R*O*J**** .....................................................

 10. punca says:

  Slobodan Milošević nije želeo Srbiju u EU i NATO.Slobodan Milošević nije dozvoljavao da MMF bude gazda Srpskih plata i penzija.Slobodan Milošević nije dozvoljavao Paradu ponosa u Srbiji.Slobodan Milošević nije dozvoljavao GMO hranu u Srbiji.Slobodan nije dozvoljavao gradnju HAARP u Srbiji. Slobodan Milošević je srpski heroj! +++++++++++++++++++++

 11. punca says:

  Svako ima svoje misljenje, pa i Vi izrazite svoje misljenje. Realno gledano .. Slobi nije kriv za raspad Jugoslavije. 90- te .. Znali smo da Slobi nije kriv. A Vi ste ga izdali na Vidovdan. 5.oktobra 2000 vikali : za Miloševića ..Gotov je"! Sada : Gotovi smo ,Gotovi smoooo , SLOBO Vrati se ! Spasi nas ! Slobodan Milošević je srpski heroj! Neka mu je laka zemlja.

 12. punca says:

  Slobodan Milošević je svojim potpisom u Dejtonu stvorio Republiku Srpsku". „Slobodan Milošević je bio prvi heroj trećeg milenijuma“.... ***S**L**O**B**O**D**A**N*******S**R**P**S**K**I*******H**E**R**O**J***

 13. punca says:

  Nek se čuje, nek se zna ta' mlada partizanka . 5.oktobra 2000.godine, srbi su bili najveseliji narod na svetu a sada najtužniji narod na svetu.

 14. punca says:

  SLOBO , Slobo srbendo ! Dok je njega bilo dobro se živelo.Neka ti je večna Slava Predsedniče.Nije umro nego su ga ubili u pritvoru.

  • Pero Joksimovic says:

   Nekoč sam poznavao predivnu gospođu Zoru Modrinjak Šprager, koja je na mene ostavila silan utisak čoveka mislioca, esejiste i filantropa. Njen esej "Misterij reinkarnacije Ilirov" bi trbalo publikovati u Srbiji. Nažalost zaboravio sam veliki kvantum slovenskega besednega zaklada, da bih to mogao prevesti. A vi cenjena PUNCA zaslužujete epitet "čarobna deklica" bez obzira na vaše godine. Lep pozdrav za rojakinjo v tujini.

 15. Miki says:

  Živ je Sloba,umro nije,dok je Srba i Srbije.

  • SFR-JUGOSLAVIJA JE BILA MASONSKA TVOREVINA KAO "TREĆI BLOK NESVRSTANIH"!!!  I to nije tajna. SVI ZNAMO, da su Srbi bili žrtveno jagnje NATOja .  Svetu se mora reći istina o stradanju Srba, jer je i ćutanje o zločinima - zločin !!!  Svi se slažemo da je ćutanje zločin . Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije.  GLOBALNA ZAVJERA : PODELI, ZAVADI PA VLADAJ !!!... Plan Novog svetskog poretka je da se pobiije 5 milijardi ljudi. Postoje mračni ljudi koji misle da treba smanjiti broj stanovnika na Zemlji. To je plan Satane. Sve u svemu, crno nam se piše.

 16. Miki says:

  Sloba je hteo da sačuva sve ono što smo danas lako dali.Slobo neka vam je laka zemlja.

  • kiki says:

   Živ je Sloba,umro nije,dok je Srba i Srbije. Zašto je to dobro za Srbe da padaju i dižu se, padaju i dižu se... i tako do veka. Srbima je potrebna pomoć da se dignu i više nikada ne padnu. Srbi mora da se oslobode svih političara koji im pripovedaju bajke! Svako ima svoje mišljenje/ Mislim da je vreme poćistiti neradnike i dovesti lica koja će svoj posao obavljati kako treba.Treba iztrebiti male kriminalne grupe , izdaj-nike .

 17. ljubisav says:

  Sto bi nas Narod rekao,posle *ebanja nema kajanja.Rusenjem Slobodana Milosevica poceo je za nas Srbe pocetak kraja!

 18. Bagro crvena says:

  Moze al Bg nek ide u PM, ionako nije nas! Vi ludaci koji pola veka volite masonske izrode, komunjare idite u 7 PM! Nikad se necete promeniti! Srbija ce biti zemlja Nemanjica a Vi gledajte gde cete komunu da pravite!

 19. Slavica says:

  Pozdravljam nameru da se nas predsednik Slobodan Milosevic dostojno sahrani u Aleji velikana, a dosta nedostojnih izbaci.Imali smo fabrike ne prodate, a onda dodje gnjida i lopovcina Djindjic i sve unisti. Javite da se organizujemo sa cvecem i vencima.

 20. punca ... says:

  Slobodan Milošević je za Srbe učinio što niko drugi ne bi". Ipak sloboda nije došla bezuslovno.  Slobodan Milošević je srpski heroj! Slobodan Milošević je srpski heroj! Slobodan Milošević je srpski heroj!

 21. punca ... says:

  Živ je Sloba, umro nije,dok je Srba i Srbije. Ovo je tvoja zemlja, samo tu je tebi dom, a svoje nikom ne daj, makar nestao sa njom. Štaje čovek bez ponosa? Šta je muškarac bez ljuuubavi? SLOBO trebao si biti prvo čovek pa onda muškarac. Šta su deca bez radosti? ŠTA SMO MI BEZ OVE Svete zemlje? Neka se i nebo otvori i sudnji dan da se dogodi, MI OSTAJEMO TU , gde su naši koreni. MI SMO vekovima tu(dobro, ja sam u ...) i u dobru i u zlu, uvjek smo te voleli.. JA zemljo.. moj, ne brini' ne sekiraj se !!!... Bog je rekao "napuni zemlju i vladaj njome". Ako ne napunimo zemlju, nećemo ni vladati njom, nego ćemo biti proterani. Prosto i jednostavno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *