СЛОБИНА КЛЕТВА ИЗ ХАГА – ЗАСТРАШУЈУЋЕ РЕЧИ! Све се враћа до деветог колена! ПРОКЛЕО ИХ, а поменуо и Видовдан!

СЛОБИНА КЛЕТВА ИЗ ХАГА – ЗАСТРАШУЈУЋЕ РЕЧИ! Све се враћа до деветог колена! ПРОКЛЕО ИХ, а поменуо и Видовдан!

13 септембра 2018

Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена! Ово је страшна порука којом је Слободан Милошевић из Хага практично проклео сведоке који су лагали у процесу против њега, али и оне који су га изручили Трибуналу на Видовдан 2001. године.Клетву која леди крв у жилама бивши председник СРЈ изрекао је током разговора са генералима Милошем Ђошаном који је током НАТО агресије био командант артиљеријско-ракетне бригаде ПВО. Било је то 30. септембра 2005. године у Милошевићевој просторији за рад у Шевенингену. Где је генерал стигао у својству сведока одбране. Тада смо се видели први пут.

– Генерале упамтите добро, ја сам овде, а ни ви ни други сведоци не можете ме извући. Немојте у жељи да помогнете мени, довести себе у незгодан положај. Говорите истину и то ће бити сасвим довољно. Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена – поручио је Слоба, а сведочи Ђошан.

Ђошан је потврдио ове речи:

– Не мора човек да буде велики верник да би призвао Бога у помоћ. Волео бих да је све оне које је поменуо стигла нека правда која би морала да поравна рачуне са неправдом његовог робијања у Хагу.

Помињање Бога и проклетства до деветог колена Милошевићев пријатељ тумачи као Слобину свест да се све плаћа и све се враћа.

– Слободан је веровао у Бога, можда не сасвим, као што пише у Библији, али је био верник у неком реалистичном смуислу. Па прво што је рекао кад су га изручили Хагу било је: „Да ли ви знате да је данас Видовдан?“ А они који су то урадили и наводно веровали у Бога, ако што су Ђинђић, Живковић, Батић и компанија, њима ништа није сметало да на такав велики празник изруче председника противно одлуци Уставног суда.Није хришћански да уопште помињем све то, међутим, свима је већ познато како су неки од тих људи завршили своје животе – каже Фила.

Генерал Винко Пандуревић последњи је који је видео Милошевића живог у Хагу.

– Сваки човек када дође у у станову као што је Хаг призове Бога у неком моменту. Ово је била Слобина опомена, очигледно не узалудна јер добро знамо да су многи који су се огрешили испаштали – истиче Пандуревић.

Веселин Шљиванчанин потврђује да је Милошевић био огорчен.

– Знао је врло добро ко му је направио сва зла и када сам доша у притвор рекао ми је: „Е мој Шљиво и тебе злотвори доведоше“. Када смо одлазили заједно у шетњу, умео је да каже: „Па боље је три дана живети како ми хоћемо, а не десет година понизно и да будемо издајници и злотвори свога рода“ – присетио се Шљиванчанин.

(Србија Данас)

KOMENTARI7 коментара

 1. Velika Metla says:

  Да,да,само што Богу треба мало припомоћи! Одузети све свима онима који су били у власти од 5.октобра,послати у руднике да копају,а породице им на улицу истерати,а оне мало мање грешне запослити у Јуру да раде за месечну плату од 200 евра,и "уживају" у "добру"које им је донео 5.октобар!

 2. rajko says:

  Ako se sve tako uredno vraća, šta li tek čeka njegova "kolena"? Koliko je tek on ljudi unesrećio, prevario, nepravedno zatvorio i osudio... Izmišljaju, samo ne znam zašto to čine. Sigurno imaju neki razlog.

 3. milorad says:

  Milošević nije bio izdajnik ali predugo je igrao u tom djavoljem kolu, predugo.Zato je na kraju i izgubio kompas i NIJE znao šta treba da uradi i kada to treba da uradi.Zbog toga se desilo to što se desilo trebao je na vreme da ODSTRANI iz svoje okoline one za koje je znao da su izdali i krali ali nije. Mislio je da je to dobra taktika i donekle i jeste bila, ali samo donekle. Jer to je sprečilo one koji NISU bili izdajnici i lopovi da mu pomognu u kritičnim momentima.Pogrešan čovek za pogrešno vreme, to je milošević na našu i njegovu zajedničku tragediju.

  • Nostalgicar says:

   Zao mi je ali samo je izdajnik na prethodnom namjerom mogao ovako unistiti srpski narod kao sto je to uradio Milosevic. Price o tome kako je "jadnik" bio previse naivan i da ga je izvarao citav svijet ostavimo za djecu. Pa on ne da nije imao saveznike u svom pohodu nego je cak izgubio Francusku koja je u pocetku bila naklonjena Srbima nego mu je cak receno od Jelcinovog covjeka "Jelcinova Rusija ce podrzati bombardovanje Srbije". I on se NE zaustavlja? A cak je imao prilike vidit na primjeru Saddama Huseina i Iraka koliko Rusija nakon raspada SSSR-a moze malo i nista pomoci. NE TOLIKO GLUP I LUD NIJE MOGAO BITI, TAKVA BUDALA nije mogla postati predsjednik Srbije i odrzati se 15 godina. SVE JE NAMJERNO!!!

 4. Rujanac says:

  Ameri su već objavili kome su i koliko isplatili po fakturi za isporuku Miloševića.

 5. Душан says:

  Требао је јадник одмах да врати Цркви земљу на Метохији.Огромна је то земља црквена.Не би Шипци тако дивљали.

 6. Dane Radakovic says:

  MILOSEVIC SLOBO NIJE SRBIN NEGO KOMUNISTICKI SIN. i nema on nista sa srbskom kletvom njega partija odgojila titina a nije SRBIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u