СЛОБОДАН ТЕРЗИЋ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Ево како смо Кустурица, Неле Карајлић, Горан Бреговић и ја ишли на састанак код Анте Марковића (ВИДЕО)

SLOBODAN TERZIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU: Evo kako smo Kusturica, Nele Karajlić, Goran Bregović i ja išli na sastanak kod Ante Markovića (VIDEO)

13 marta 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, bio je Slobodan Terzić, televizijski i filmski producent. Čovek koji stoji iza serija: Složna Braća, Bela lađa, Aleksa Šantić, Podzemlje, Šešir profesora Vujića, filmova: Underground, Šešir profesora Vujića, tv programa: Top lista nadrealista. Slobodan Terzić je govorio i o tome kako je sa Kusturicom, Neletom Karajlićem i Bregovićem išao kod Ante Markovića.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI3 komentara

 1. Aleksandar says:

  Da nisu ovi bosančići malo ofucani, izadutirani, potrošeni, izlapeli. Ništa ne traje večito, čak ni ta vrsta sirovine, Sve u svoje vreme.

  • Pastrovic says:

   Ako u "bosancice" ubrajas krstene Srbe, da ti kazem da su se dobro mlatili, taman kao i oni suneceni. Krvate ne racunam u ljudski soj! Povedi malo racuna o tim tvojim miljenicima koji nijesu i ne mogu biti "bosancici"!

   • Aleksandar says:

    Veoma dobro znam da su se bosanski Srbi odlično pokazali u ratu. Rodbina mi je tamo bila. Ova trojica na slici niti su se kako ti kažeš "mlatili", niti su Srbi.To su opsenari i ljigavci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *