СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ НЕШТО ДРУГО? – Видео игрица из 2011. предвидела нападе у Паризу такође 13. новембра!

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO? – Video igrica iz 2011. predvidela napade u Parizu takođe 13. novembra!

17 novembra 2015

battlefield-3-wallpaper-freedom-fighters-by-lestatOva tvrdnja i nije tako neverovatna kao što se to možda čini na prvi pogled. Ljudi poreklom iz muslimanskih zemalja, koji su se odomaćili u Evropi i koji mrze svet koji ih okružuje, a naročito njihova deca, najčešće svoje vreme provode tako što igraju kompjuterske borbene igre i radikalizuju se po džamijama i ekstremističkim sajtovima po internetu.

Autori trećeg dela popularne video igre BETLFILD (poprište boja) predskazali su 2011. godine tragične događaje od 13. novembra, kada je Pariz postao cilj neviđenog terorističkog napada.

Radi se o misiji „Braća po oružju“. Glavni junak igre je operativac jedne od ruskih specijalnih službi, Dmirtij Majakovski. Njegov zadatak je da spreči eksploziju bombe u glavnom gradu Francuske, koji se sprema da izvede međunarodna teroristička grupa. Događaj se odigrava isto 13.novembra, ali 2014.godine. Sprečavanje terorističkog napada ne polazi za rukom, gine veliki broj ljudi.

Igrica, čiji je autor glavni čovek BETLFILDA 3, izdata je 25. oktobra 2011.godine. Igru, koja se odigrava u scenografiji borbe s terorizmom, proizvela je švedska kompanija DAJS (Dice – u prevodu s engleskog „kocka za kockanje“ – prim.prev.). Izdata je u verzijama za lične kompjutere, kao i za Plejstejšn 3 i Iks-Boks 360. Prve godine po celom svetu prodato je oko 15 miliona kopija.

Kasno uveče 13. novembra 2015. godine u Parizu je došlo do niza terorističkih napada, između ostalog i u prepunoj koncertnoj sali, kao i u predgrađu Pariza, Sen-Deniju, na stadionu Stad de Frans, gde se igrala fudbalska utakmica između timova Francuske i Nemačke, kojoj prisustvovali i rukovodioci obeju zemalja. Prema poslednjim podacima, od posledica napada terorista s francuskim, belgijskim, sirijskim i egipatskim pasošima, i lica poreklom s Bliaskog Istoka, poginulo je 129 lica a 352 je ranjeno.

Predsednik Francuske, Fransoa Oland objavio je uvođenje vanrednog stanja i zaveo je kontrole na granicama a u Pariz je uvedena vojska.

Kajro Petar

(Prevod: Vaseljenska TV)

KOMENTARI3 komentara

  1. Aleksandar says:

    "Poprište boja" HA HA HA HA! „kocka za kockanje“ HAHAHAHHAHAAH! AAAAAA UMIREM!

  2. separatistra says:

    igra san tu igricu ima jos jedan dogadaj nisan siguran mislin da je betlfild 4 neznan kako se zove nivo ali kao igras s tenkon protiv tenkova zaboravia san ciji protiv cijih u urbanoj sredini i tamo su neki sleperi nebitni za igru samo stoje kao napusteni sa crnon ceradon na kojoj pise sa bjelin slovima ISL ali ono L je nekako razdvojeno pa kad gledas sa daljine izgleda ko da pise ISIL daj ako ima koj gejmer tu neka pogleda nema slucajnosti u svim igrama su svevidece piramide i ostala simbolicna sranja pa i onda kada se radnja desava na izmisljenom planetu sa izmisljenin civilizacijama cak i likovi nekad lice na prosle aktualne i buduce politicare nis cudno

  3. @Separatistra says:

    @Separatistra Prvo sredi kako pises jbt. Drugo, nisam proverio ali mislim da je ISIL vec postojao kada je BF4 radjen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *