СМЕЊЕН ЉУБИША ТУМБАКОВИЋ

СМЕЊЕН ЉУБИША ТУМБАКОВИЋ

14 децембра 2020

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије изгласао је смену Љубише Тумбаковића на данашњој седници.

„Орлови“ ће до даљег бити без селектора, пошто ФСС још није успео да пронађе новог стратега. Србија прву наредну утакмицу има тек у марту следеће године, па челници људи нашег фудбала сматрају да има довољно времена да пронађу правог човека који ће орлове одвести на Мундијал.Први пик људи из ФСС Владан Милојевић и даје велика жеља да управо он одмах преузме репрезентацију. И Милојевић има велику жељу да крунише своју каријеру на најбољи начин, али проблем је што он има чврст уговор са Ал Ахлијем због којег би, како се прича, ФСС морао да плати и обештећење од 1.200.000 евра.

Спекулисало се дуго и о Вељку Пауновићу, Славиши Јокановићу и Владимиру Ивићу, они су такође под јаким уговорима који им не дозвољавају да размишљају о повратку у Србију. Новац ће дакле имати главну улогу у одабиру новог селектора Србије.

Последњих дана се такође спомиње и Саво Милошевић. Он је неколико пута истакао да се не би враћао у српски фудбал, али репрезентацију није помињао, што даје наду да би његов одговор могао да буде потврдан. У ФСС нису заборавили да је Милошевић био директор када је селекитрана златна шампионска генерација која је 2015. освојила титулу У20 првака света.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. persida says:

    Nijedan od pomenutih nema pojma o fudbalu, to je sve banda koju bi trebalo pohapsiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u