SMILJA AVRAMOV: Gardiste u Topčideru su ubili hrvatski obaveštajci

SMILJA AVRAMOV: Gardiste u Topčideru su ubili hrvatski obaveštajci

3 novembra 2014

smilja-avramov 733Akademik Smilja Avramov saopštila je da su gardiste u Topčideru ubili agenti hrvatske obaveštajne službe.

Učinila je to za vreme razgovora u Beogradu na temu „Srbija i Trilaterala“ koji je organizovao Pokret za Srbiju. U širem kontekstu u kojem je prvo ukazala da je 1976. Godine došlo do tajnih pregovora SAD, Vatikana i Nemačke na kojima je doneta strateška odluka da se razbije Jugoslavija.

Tito je o toj odluci bio odmah obavešten, zahvaljujući tadašnjem šefu kontraobaveštajne službe koji je – zahvaljujući za to vreme najsavršenijim prislušnim uređajima kojima je raspolagao – uspeo da te tajne razgovore snimi. Potom je, kako je rekla, nastavio svoj posao i o svemu napisao knjigu od 950 stranica koja ne može da se nađe u slobodnoj prodaji.

Kako je akademik Avramov naglasila, njen autor je „raščistio i Srebrenicu, i Vukovar, i Sarajevo“. Čak je razjasnio i ubistvo dvojice gardista u Topčideru.

„On ima snimljene razgovore hrvatskih obaveštajaca koji su ubili tu dvojicu gardista. Ima to na traci. I zato je danas veoma ugrožen“ – naglasila je.

Prethodno je, pored ostalog, ukazala da Trilateralna komisija ima za cilj federalizaciju celog sveta sa uspostavljanjem „svetske vlade“. Za to raspolaže „neograničenim sredstvima“.

Za nju je razbijanje Jugoslavije bilo probni kamen za razbijanje SSSR čiji je prostor Trilaterala prvo planirala da razbije na tri, pa na sedam, a na 15-16 država.

Avramov je ocenila da je Trilaterala zadovoljna onim što je dosad učinila u Srbiji, ali i upozorila – da će raditi na daljem razaranju naše zemlje.

To je deo šireg projekta totalne eliminacije pravoslavlja kao prepreke daljoj globalizaciji i uspotavljanju svetske vlade pod kontrolom vodećih zapadnih korporacija, država i tajnih društava.

KOMENTARI12 komentara

 1. Nesa says:

  kako se suprostaviti ?

 2. nedo says:

  Udruziti sa Rusijom i svakog izdajnika likvidirati!

 3. OBRADOVIC MIRKO says:

  TAJNA SLUZBA, TAJNA ORGANIZACIJA - SVE I SVI ZNAJU O NAJVECIM TAJNAMA A BAR JEDNO > IME< DA NAVEDU PA DA COVEK POVERUJE..............!

 4. rodoljub zaharijevic says:

  ajde da trazimo knjigu na ilegalnom trzistu,koji je naslov,pa da procitamo i to cudo,cuj tito obavesten o raspadu,svasta,samo se raspiruje masta ljudi na ovim prostorima kako bi se tenzija ,ako ne povecala,drzala na nivou koji odgovara zapadu.

 5. Milan says:

  Pa ti si raso u saksiji izgleda....Rokfeleri...Rotsildi i ostala govna...U ostalom imena nisu ni bitna..!!

 6. Pingback: Mrtva baba na federe skače | Zokster Something

 7. Mucibaba says:

  Nad Smiljom Avramov kontrolu su preuzeli marsijanski nanoroboti, ciji je cilj unistenje srbske rase. To jasno pise u knjizi od 666 strana ciji naslov ne smem odati, od autora cije ime je tajna.

 8. Pingback: Mrtva baba na federe skače | rave utopia

 9. HMMM says:

  http://www.youtube.com/watch?v=eCX731uYUVU VEROVATNO NAMERNO NE POMINJETE AUTORA KNJIGE. NITI GA JE POMENULA U VEZI SA TITOM NITI RASPADOM YU VEC ISKLJUCIVO SA SREBRENICOM, GARDISTIMA I SVIME STO NAM SE DESILO. COVEK SE ZOVE - BRACI I OCIGLEDNO NIJE REC O NASEM COVEKU VEC STRANCU. NIKO NE SME DA JE CITIRA STO ZNACI DA TU VEROVATNOIMA ISTINE CIM JOJ JEDNI ISKRIVLJUJU RECI A DRUGI JOJ SE RUGAJU

  • zoran says:

   imate li puno ime i prezime autora, ili bar korektno napisano ime na njegovom jeziku ako nije sa naseg govornog podrucja ?

 10. uddu says:

  Hej,ljudi,pre dosta godina bio sam baš tamo na služenju vojnog roka,to jest u tadašnjoj Gardi.Ako se dobro sećam,bio je VP 4795/6-3.Dane i dane sam proveo baš u toj šumi gde su ta dva vojnika stradala.To je kasarna koja se nekad zvala "Maršal Tito" a pored nje ,ustvari niže ,baš kod te šume ,počinjala je druga kasarna ,mislim da se zvala "Topčider" i ta je bila mnogo veća kasarna.Ne znam šta je bilo na mestu te veće kasarne onda kad su vojnici stradali ali garantujem da ni Rambo ne bi stigao neprimećen do te šume gde su vojnici stradali.Znači,nešto drugo je tu u pitanju-Bio je to unutrašnji događaj!

 11. Ivan Grozni says:

  Kakve divne price nam serviraju. Samo jos da poverujemo da su Vatikan Nemacka i Amerika, bez znanja Slovenije i Hrvatske doneli odluku o rasturanju Jugoslavije.Da Slovenija i Hrvatska nisu htele da izadju iz Jugoslavije miko ih nebi mogao naterati na to. Vatikan i ostali su samo pomogli i pruzili logistiku. Odluka je bila Slovenacka i Hrvatska. Sad kad nema vise Smilje Avramov moze joj se svasta imputirati da je rekla ili uradila. Nema ko da posvedoci ili opovrgne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *