СМИЉА АВРАМОВ: САД, Ватикана и Немачке склопили тајни споразум за уништење православља (ВИДЕО)

SMILJA AVRAMOV: SAD, Vatikana i Nemačke sklopili tajni sporazum za uništenje pravoslavlja (VIDEO)

18 januara 2015

smilja-avramovic-178Na okruglom stolu, koji je organizovan od strane Pokreta za Srbiju, povodom zasedanja evropske grupe Trilateralne komisije u Beogradu od 31. oktobra do 2. novembra 2014, prof. dr Smilja Avramov govorila je o tajnom sporazumu i uništenju pravoslavlja od strane Vatikana, SAD i Nemačke:

Prof. dr Smilja Avramov između ostalog je rekla:

„Između SAD, Vatikana i Nemačke sklopljen je 1976. godine tajni sporazum u 11 tačaka. Jedna od centralnih teza ovog sporazuma bila je ideja o federalizaciji sveta… Jedna od tačaka koja je mene posebno pogodila, kad sam čitala taj sporazum, bila je – totalno uništenje Pravoslavlja.

Učesnici tajnog sporazuma su bili kristalno jasni – pravoslavlje mora biti izbačeno iz svetskih komunikacija, kao religija, jer je to jedini homogenizirajući momenat pravoslavnih zemalja koji ima političke dimenzije, i globalizacija uz Pravoslavlje teško da će uspeti.

Otuda uništenje Pravoslavlja, ali i prodor u Pravoslavnu Crkvu i bacanje teških para da bi se pridobili pojedini rukovodioci Pravoslavlja i da bi se na taj način uništila srž teologije pravoslavne. Jer ono što su konstatovali, a što nama pravoslavcima, koji verujemo u Pravoslavlje, što je vrlo značajno, i što je konstatovano na jednom od njihovih sastanaka, – da je jedina teološka misao – pravoslavna, koja se može vezivati sa civilnim shvatanjem društva i sa onim što oni zovu globalizacija, uz onaj minimum socijalnog momenta.“

(srbinaokup.info, Srbin.info)

KOMENTARI2 komentara

  1. RADOSLAV says:

    Slušao sam cenjenu Gos, nekoliko puta i slažem se sa njenim stavovima, postalja se pitanje koće ujediniti PATRIOTSKU SRBIJU da zaustavi dalje srljanje u propast. SNS ima 25% glasačkog tela a vladaju i ponašaju se kao da imaju 75% birača. Koje taj koji će organizovati tih 75% birača na sledećim izborima, taj odgovor traže RODOLJUBI!!!

  2. Dušan M. Stojanović says:

    Hristos posredi nas i jeste i biće, jedino pitanje glasi samo dokle da se lenčari, spava i ništa neradi ? Šta treba još da se desi da shvatimo jednom za uvek i u vekove vekova. AMIN. Ko trenjba da dođe i da pohapsi bezbožnike i bezakonike na Balkanu ? Dok vatikan, sad, eu, nebude deponija smeća i atomskog praha i pema pela nema nama PRAVOSLAVNIM HRIŠĆANIMA bez Svevišnje g Gospoda Boga spasa. Samo sa Božjom pomoći možemo sve oterati u pakao. Mora opet da bude naša stara poslovica koja glasi: "jedan nezna ništa, svi znamo sve" ili "Svi za jednoga, jedan za sve", i "Za Krst Časni i Slobodu Zlatnu". Sa srbskim izrodom, zlikovcima, bezbožnicima i bezakonicima nema razgovora osim preko nišana, raketama i glonasom. Dokle da se trpi bezakonje na Balkanu ? Gde pravda, krivda postaje SILA je zakon. Bolje kraj sa užasom, nego užas bez kraja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *