СНАЈПЕРИСТИ ЈУРЕ МАДУРА! Ево шта се спрема…

SNAJPERISTI JURE MADURA! Evo šta se sprema…

19 februara 2019

Petorica venecuelanskih vojnika iz snajperske jedinice napravili su zajednički video-snimak, u kojem su se založili protiv aktuelnog predsednika Venecuele Nikolasa Madura, prenose mediji.

– Dokle će sve ovo da traje, Nikolase Maduro? Više nije tajna da u Venecueli vlada glad – rekao je jedan vojnik koji se predstavio kao Huan Idalgo.Venecuelanski mediji navode i da su vojnici koji su ovaj snimak objavili ostavili svoju uniformu i oružje i prešli na teritoriju Kolumbije, gde se nalaze već skoro dve nedelje.

Upitani da li su spremni da upotrebe oružje i protiv Madura, oni su odgovorili potvrdno.

– Spremni smo na sve. Da, moguće je, ukoliko bude za tim potrebe, da se vratimo i da stanemo na kraj ovoj korumpiranoj vlasti – rekao je drugi vojnik Manuel Sifontes.

KOMENTARI8 komentara

 1. samostalan says:

  Da, a sledeca vlada kao nece biti korumpirana.

  • Velika Metla says:

   Prvo su uveli sankcije narodu Venecuele,a sada bi da im šalju,odnesu,humanitarnu pomoć! Nema ravnoga na celom dunjaluku u licemerju naci-amerike! A inače ta "humanitarna" pomoć je ustvari pljačka venecuelanske nafte!

 2. Slobodanka says:

  SAD još uvek računa da će pretnjama naterati vojsku Venecuele da napusti Nikolasa Madura i da će se ona svrstati uz američku marionetu Huana gologuzog. Evo kako "srbin" Tramp preti: "Tramp preti venecuelanskim generalima da će izgubiti sve ako ne pređu na stranu opozicije" - 19.02.2019. U GOVORU NA FLORIDI NASTUPIO KAO KLASIČNI AMERIČKI MILITARISTA-IMPERIJALISTA * Zapretio im da za njih - ako ostanu na strani Madura – neće nigde biti pribežišta ni lakog izlaza iz situacije. Da im neće biti nikakvog puta nazad _____________________________________________________________________ DONALD Tramp sve više funkcioniše kao klasični američki militarista-imperijalista. Predložio je pripadnicima venecuelanske armije – posebno generalitetu – da izaberu: ili da se priklone opoziciji, kojom diriguju iz Vašingtona, ili će „izgubiti sve“. Naglasio je da u prvom slučaju mogu računati na amnestiju, ne precizirajući šta bi „izgubiti sve“ tačno podrazumevalo. U svakom slučaju, poručio im je da ih ne bi čekalo ništa dobro. Tramp je na ovaj način istupio na Međunarodnom univerzitetu Floride u Majamiju. Dodatno je poručio vojnom vrhu Venecuele: „Mi smatramo da oružane snage Venecuele igraju životno važno ulogu procesu mirnog prelaska na demokratiju. Ako ostanu na strani Madura – za njene pripadnike neće nigde biti pribežišta ni lakog izlaza iz situacije. Neće im biti nikakvog puta nazad. Izgubiće sve“. Tramp je direktno pozvao venecuelansku armiju da prihvati amnestiju koju im nudi Huan Guaido i da „prožive život u miru i sa svojim porodicama“: „Guaido, kao ni Sjedinjene Države, ne stremi osveti. Ali, uslov je da otkažete poslušnost Maduru.“ Prethodno je Bela kuća objavila da SAD znaju u kojim državama venevuelanski visoki oficiri i njihove porodice kriju novac.

 3. Velika Metla says:

  Dokle će sve ovo da traje, Nikolase Maduro? Više nije tajna da u Venecueli vlada glad – rekao je jedan vojnik koji se predstavio kao Huan Idalgo........."vojniče"bez mozga,pitaj naciste američke zašto je glad u Venecueli,jer Maduro nije postavio sankcije Venecueli! A ti se vojniče nadaš da će naci-amerikanci da vas najedu,a? "Bistrino" glupa!

 4. Slobodanka says:

  Maduro: Amerika misli da nas poseduje 19.02.2019 Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je oštro kritikovao ratobornu retoriku Donalda Trampa, nakon što je američki lider pozvao vojsku Venecuele da pređe na stranu opozicionarnog lidera Huana Gvaida. Prema rečima Madura, govor Trampa je bio „praktično u nacističkom stilu“. On je kritikovao šefa Bele kuće da daje sebi za pravo da naređuje venecuelanskoj vojsci. „Ko je glavni komandant Oružanih snaga? Donald Tramp iz Majamija? Oni misle da su gospodari naše države“, rekao je Maduro. Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je nazvala ucenom obraćanje predsednika SAD vojsci Venecuele. „Ucena kao način vraćanja „demokratije“ venecuelanskom narodu“, napisala je Zaharova na fejsbuku. Ranije je Tramp zapretio vojsci koja podržava Madura ozbiljnim posledicama: ili će dobiti amnestiju ako podrže opozicionara Huana Gvaida ili će izgubiti sve.

 5. Vojna i ojdesve says:

  Kako nije vam jasno? Stvara se zemno carstvo na tronu sa satanom, anti-hristom. Svi su umesani u tome... I spasitelji. Dobar I losh policajac igraju. A Isus unishtiche ih sve kad doghe Taj Dan. Zhalam...

 6. Miljurko says:

  Tako su i sa Gadafijem uradili pa ga sad prave od peska!!!

 7. Roy says:

  U Venecueli vlada glad, a u Kolumbiji blagostanje. Kolumbija je 10 puta nazadnija i zaostalija od Venecuele, a narko mafija vlada zemljom. U Americi ima 7 puta vise migranata iz Kolumbije nego iz Venecuele.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *