СНАЖНА KОНТРАОФАНЗИВА ИЗ БАЊАЛУKЕ: Свако ко назове Републику Српску или Србе геноцидним ИДЕ У ЗАТВОР

СНАЖНА KОНТРАОФАНЗИВА ИЗ БАЊАЛУKЕ: Свако ко назове Републику Српску или Србе геноцидним ИДЕ У ЗАТВОР

27 јула 2021

Новости сазнају да ће једна од измена закона коју су договорили идери Српске данас у Бањалуци бити да ко год назове Републику Српску или српски народ геноцидним иде у затвор.Ово ће бити предложено кроз измене Kривичног закона РС на седници у петак 30 јула.

Подсећамо, лидери политичких партија из Републике Српске закључили су да српски представници у институцијама БиХ, односно Председништву, Савету министара и Парламенту БИХ не одлучују.

То значи да српски представници неће повући из институција, али да неће учествовати у раду и доносити одлуке док се не реши питање наметнутог закона о забрани негирања геноцида у БиХ.

Један од закључака састанка је да се у процедуру бити упућена два закона. Такође, договорено је да се на седници НСРС која ће бити у петак нађу закони а седница ће бити затворена за јавност.

KOMENTARI10 коментара

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Konacno. Odlicno. Tako treba i Srbija.

  • Ilija Čvorović says:

   Kako na primjer namjeravaju uhapsiti i zatvoriti izmetbegovića? Ideja je dobra, ali nesprovidiva.

   • Ovcoizovani covid idioti says:

    Poanta je hapsiti muslimane u RS.

 2. Srbija cveta says:

  E vala tako je pravedno, pa da vidimo da li će ponovo onaj rabin Incko da kroči u Srpsku ako mu je zatvor mio i robija za uvredu nacije. Stalno nam neki šalabajzeri kroje zakone, oni isti ratni profiteri koji su nam rat i napravili, ili su bar poslati od takvih da ispune svoju misiju bacanja anateme na Srbiju.

  • ralence says:

   Инцко је овим законом заштитио Србске жртве у Б&Х што Србомрсцима ,Бенџамину Калају и Оскару Поћореку за задњих 100 год. није успело. Закон са две оштрице направљен да нашкоди само Србима ,штити све на територији целе Б&Х. Штити и Србске жртве које до сада Муслимани и Хрвати негирају и стално смањују у јавности. Скупштина Србске треба да прогласи да је учињен геноцид над Србима и да се он до сада крије од јавности.Филмови,ТВ серије,предавања,Школе и сав јавни живот Р.С треба да се покрене у овом послу. .

 3. Veliki brat says:

  Glupost. Kako će to suditi i zatvoriti one izvan entiteta Srpske?

  • Ivana says:

   Oni u svom toru mogu mlatit šta oće bit je da se Srpska poštuje na celom području Republike Srpske.

 4. persida says:

  100 година затвора и рад у руднику. Иншалах.

 5. petrovgrad says:

  Zanonske odredbe striktno primenjivati na Natašu Kandić, Sonju Biserko, Čedu Jovanovića i ostale iz hštaplerskih udruženja zvanih slobodni i nezavisni istraživački mediji i NVO. Ovaj zakon što planira R Srpska da donese dovoljno je da se primenjuje na domaće kvislinge i sluge okupatora. Što se tiče Srba Muhamedanske vere, muslimana ili bošnjaka oni nisu nikakav faktor čim prikrivaju svoje poreklo.

  • Srb says:

   Tacno zako! Pod obavezno hapsiti u Srbiji i Republici Srpskoj sve one koji sire LAZ zvana"genocid srebrenica". Tacka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u