СНАЖНА KОНТРАОФАНЗИВА ИЗ БАЊАЛУKЕ: Свако ко назове Републику Српску или Србе геноцидним ИДЕ У ЗАТВОР

SNAŽNA KONTRAOFANZIVA IZ BANJALUKE: Svako ko nazove Republiku Srpsku ili Srbe genocidnim IDE U ZATVOR

27 jula 2021

Novosti saznaju da će jedna od izmena zakona koju su dogovorili ideri Srpske danas u Banjaluci biti da ko god nazove Republiku Srpsku ili srpski narod genocidnim ide u zatvor.Ovo će biti predloženo kroz izmene Krivičnog zakona RS na sednici u petak 30 jula.

Podsećamo, lideri političkih partija iz Republike Srpske zaključili su da srpski predstavnici u institucijama BiH, odnosno Predsedništvu, Savetu ministara i Parlamentu BIH ne odlučuju.

To znači da srpski predstavnici neće povući iz institucija, ali da neće učestvovati u radu i donositi odluke dok se ne reši pitanje nametnutog zakona o zabrani negiranja genocida u BiH.

Jedan od zaključaka sastanka je da se u proceduru biti upućena dva zakona. Takođe, dogovoreno je da se na sednici NSRS koja će biti u petak nađu zakoni a sednica će biti zatvorena za javnost.

KOMENTARI10 komentara

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Konacno. Odlicno. Tako treba i Srbija.

  • Ilija Čvorović says:

   Kako na primjer namjeravaju uhapsiti i zatvoriti izmetbegovića? Ideja je dobra, ali nesprovidiva.

   • Ovcoizovani covid idioti says:

    Poanta je hapsiti muslimane u RS.

 2. Srbija cveta says:

  E vala tako je pravedno, pa da vidimo da li će ponovo onaj rabin Incko da kroči u Srpsku ako mu je zatvor mio i robija za uvredu nacije. Stalno nam neki šalabajzeri kroje zakone, oni isti ratni profiteri koji su nam rat i napravili, ili su bar poslati od takvih da ispune svoju misiju bacanja anateme na Srbiju.

  • ralence says:

   Incko je ovim zakonom zaštitio Srbske žrtve u B&H što Srbomrscima ,Bendžaminu Kalaju i Oskaru Poćoreku za zadnjih 100 god. nije uspelo. Zakon sa dve oštrice napravljen da naškodi samo Srbima ,štiti sve na teritoriji cele B&H. Štiti i Srbske žrtve koje do sada Muslimani i Hrvati negiraju i stalno smanjuju u javnosti. Skupština Srbske treba da proglasi da je učinjen genocid nad Srbima i da se on do sada krije od javnosti.Filmovi,TV serije,predavanja,Škole i sav javni život R.S treba da se pokrene u ovom poslu. .

 3. Veliki brat says:

  Glupost. Kako će to suditi i zatvoriti one izvan entiteta Srpske?

  • Ivana says:

   Oni u svom toru mogu mlatit šta oće bit je da se Srpska poštuje na celom području Republike Srpske.

 4. persida says:

  100 godina zatvora i rad u rudniku. Inšalah.

 5. petrovgrad says:

  Zanonske odredbe striktno primenjivati na Natašu Kandić, Sonju Biserko, Čedu Jovanovića i ostale iz hštaplerskih udruženja zvanih slobodni i nezavisni istraživački mediji i NVO. Ovaj zakon što planira R Srpska da donese dovoljno je da se primenjuje na domaće kvislinge i sluge okupatora. Što se tiče Srba Muhamedanske vere, muslimana ili bošnjaka oni nisu nikakav faktor čim prikrivaju svoje poreklo.

  • Srb says:

   Tacno zako! Pod obavezno hapsiti u Srbiji i Republici Srpskoj sve one koji sire LAZ zvana"genocid srebrenica". Tacka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *