SNEŽANA DIVAC: Priče da sam ja ubila Luku, štete i mojoj i Lukinoj porodici

SNEŽANA DIVAC: Priče da sam ja ubila Luku, štete i mojoj i Lukinoj porodici

15 avgusta 2014

ana-divac_620x0Tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke Jovanovića, ocenila je danas u otvorenom pismu Snežana Divac.

Izražavam najdublje saučešće porodici Luke Jovanovića, navodi Snežana Divac, koja ne sme ni da zamisli njihov bol i tugu.

„Utoliko više, tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke“, naglasila je Snežana Divac.

Prema njenoj oceni, taj tekst je udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane, koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima.

„Ja sam vlasnik običnog minija, sa USA tablicama i ta činjenica je lako proveriva“, ističe Snežana Divac.

Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila, dodala je Snežana Divac i zahtevala od policije i relevantnih institucija, da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, da je ona ubica koji se krije.

Takođe, zahtevam da autori ovog kriminalnog teksta budu najstrože kažnjeni, navodi na kraju otvorenog pisma Snežana Divac.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *