СНИМАК ТАЈНОГ РАЗГОВОРА МИЛОШЕВИЋА И КАРАЏИЋА! „Ако хоће да се бију, ту смо и јачи смо!“ (ВИДЕО)

SNIMAK TAJNOG RAZGOVORA MILOŠEVIĆA I KARADŽIĆA! „Ako hoće da se biju, tu smo i jači smo!“ (VIDEO)

8 marta 2021

Na internetu osvanuo je snimak telefonskog razgovora između nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića i lidera Srba u BiH Radovana Karadžića.

Razgovor Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića obavljen je telefonom septembra 1991. godine, a istom predsednik SRJ kaže da „Alija Izetbegović može da se nosi u p…. lepu materinu“!Oni razgovaraju o lideru Bošnjaka Aliji Izetbegoviću na čiji račun su iznete psovke, očigledno osnovano jer nije moglo doći do dogovora sa Alijine strane tokom građanskog rata.

– A u p…. materinu, ako on neće neka ne pristupa, neka se nosi u p…. materinu – rekao je Milošević.

– E to volim da čujem. Sad smo na istoj liniji – odgovorio je Radovan Karadžić i dodao da mu je Alija sada veoma jasan i da ga je razočarao.

Kako je to zvučalo poslušajte ovde:

(Srpski Telegraf)

KOMENTARI12 komentara

 1. jovan says:

  Rat je bio opcija Slovenije, Hrvatske (Tudjman je rekao "da rata ne bi bilo da ga nije htela Hrvatska"), Alija je povukao potpis iz Lisaobona kojim je dogovoren mir po nagovoru Cimermana. Milosevic je po svakoj ceni hteo mir i nudio Izetbegovicu da bude predsednik Jugoslavije prvih pet godina, ali je Alija hteo rat i stvaranje Kalifat Bosnu! Beogradska "kulturna" i politicka-ustaska "elita" je radila po zapadnom upustvu. jer im je to bio po njihovom zeljama jedini nacin da skinu Milosevica! Radovali se sankcijama Zapada jer im je to omogucavalo sverc-komerc i pare za NVO. I samo su napadali one koji su govorili da se Srbija brani u Kninu, i radovali se svakom porazu Srba, jer im je to zznacilo blize da preuzmu vlast. Drugo, ja tvrdim da nas narod nije 90-ih vodio ratove protiv Slovenaca, Hrvata, Shiptara, muslimana, vec smo ratovali protiv Nemacke, Vatikana, Amerike, Engleske! Plan cepanja srpskog naroda u 8 delova, pokoravanje i koloniziranje. A taj plan je odgovarao ljudozderima iz ex yu da izvrse genocid nad Srbe, i proteraju iz Hrvatske, BiH, KiM, TACNIJE NATO JE TO URADIO ZA NJIH!

 2. Istina booli says:

  Polako istina dolazi na vidjelo.....

  • Veliki brat says:

   Gubitnici se tješe "istinom", pobjednici žanju rezultate uspjeha.

   • jovan says:

    Uspeh koji je traje dok vladaju Hitlerovi natofasiti, kao sto je bilo sa NDH 1941-45. Genocid nad Srbe i proterivanje sa hiljadugodisnjih ognjista su uradili Natofasisti sledbenici Hitlera, u modifikovanim geanicama iz 1941. To sto su Hrvati, Shiptari, muslimani handzar divizije, montenegrini-crveni hrvati bili na STRANI HITLERA 1941-46 i 1991-2000. i bili pobednici, to je privremeno! Vise nece biti prastanje za milione ubijanje Srba kao sto se desilo posle, 1918, 1945, 2000. Srbijom nikada vise nece vladati "drugosrbijanci"-kvislinzi, koji ce se izvinjavati ustasama-dzihadistima- shiptarima sto su nas klali! Nemoj da umisljate da ste vi ustase, bg ustase, pobedili, trenutno je Srbija okupirana od natofasista, ali svaka okupacija je ogranicena, a vi ste najvise ograniceni jer mislite da ste vi "pobjednici"!

 3. 1389 says:

  Alija Izetgovnović i Sranjo Tudjman su sanjali o Evropskim tisućljetnim snovima, pa jim propao plan. Zateći Srba u Hrvatskoj ili BiH bez oružja mogli su samo da sanjaju, mislili su da će Srbi da blejeći idu na klanje bez upora, izpostavilo se, da su ae malo zajebali, Srbi su bili mudriji i spremni. Bez NATO pakta, sravnali bi jih do Ljubljane...

  • Karital says:

   Bili ste mudriji dok vas nismo nadmudrili.

 4. milorad 5 says:

  napad na nas i dalje traje i jasno je da je krajnji cilj cepanja jugoslavije i srbije KOSOVO.ZAŠTO?Pa zbog PARA i onoga što leži ispod kosova.U pitanju je klasičan PLJAČKAŠKI POHOD grupe zapadnih država na jednu suverenu i miroljubivu državu i naciju i to je sada postalo potpuno JASNO i ZATO im jetako etško da nastave operaciju,jer ne postoji mentalni ili "parpsihološki" način na koji oni mogu da nas nateraju da DOBROVOLJNO priznamo ishode njihovog napada i time im damo legitimitet nad kosovom (preko šiptarske mafije koja će uraditi SVE što im se naredi)a neki , bilo kakav, "legitimitet" im je potreban da koliko toliko obezbede tu enormnu investiciju,linače su kupili "ajfelovu kulu" i ne zna se kada može da im se desi direktan upad na taj posed u sred radova za otvaranje rudnika, koji će koštati sigurno preko 100 milijardi dolara i za koje će trebati bar 20 god. da počnu da izbacuju profit realno.Na njihovu žalost to su duboki rudnici kao j.africi i nije tek tako to izvaditi, ali je moguće i zarada će biti OGROMNA.I ZATO sa zapada iz nekih bankarskih kartela koji su ovo sve i pokrenuli, i dalje mrmljaju PRIZNAJTE,PRIZNAJTE, PRIZNAJTE.....jer znaju šta će biti ako SANI pokušaju da to urade,ima da ih pojedu neke druge udružene snage sa sve patikama onog momenta kad oni završe te rudnike.A tu smo i mi i ostali na balkanu kojima curi slina za svakom ukradenom kintom i oni dobro znaju u kakvom razbojničkom i hajdučkom leglu oni hoće da vade TONE I TONE ZLATA i SREBRA.TA AJTE MOLIM VAS...

  • Cp6a says:

   Da je samo kinta u pitanju, našlo bi se neko rešenje. Ovo je mnogo dublje, što znači i zajebanije. Ovo je versko-rasni rat protiv pravoslavnih Slovena, mi smo na isturenom položaju i prvi na udaru. Nemačka, Vatikan i katolički deo američkog establišmenta su glavni inspiratori, logističari, a kad je bilo neophodno i međunarodne okolnosti im to dozvoljavale, i izvođači genocida protiv nas nekoliko puta.

 5. Gagi says:

  Sve je odavno jasno, nema tu vise nikakvog misaonog lutanja ni pretpostavki. Zapad nam je UVEK bio krvni neprijatelj i BICE. Verski element je najvazniji, on deli narode u europi po zivotnoj opredeljenosti i kulturi. Nemacka je kolevka katolicanstva i najsnaznija zastitnica te vere, potom dolaze druge drzave u europi i preko okeana. Nemacka je uvek u istoriji bila vodeci izvrsilac planova i politike Vatikana - vrhovne pameti i mudrosti. Sve zlocine nemackih fasista u II ratu je ispeglao Vatikan preko "pacovskih kanala" a pomogla amerika tako da je tu sve jasno ko je sa kim. Danasnja Nato armada je u stvari bivsa Rimska legija i ako se bolje pogleda, sve je ustrojeno kao nekada, ciljevi su takodje isti, da se pokori istok i njima konkurentska hriscanska vera. Dok je Kraljica Viktorija bila ziva,drzala je Evropu pod kontrolom jer su svi vladari tadasnjih drzava bili medjusobni rodjaci. Posle njenog odlaska nastaje nova mudrost i haos, strasni ratovi koji ne prestaju do danas, mi smo uvek u tim sukobima napadnuti i uvek tesko stradamo. Pravoslavci smo, samim tim smo direktni protivnici katolicima i njihovim strateskim planovima. Posle svakog rata i sukoba u proslosti, Srbi su izlazili sa smanjenom teritorijom i prepolovljenim stanovnistvom. Katolici ocigledno hoce da ociste ovaj prostor od nas jer smatraju da pripada njima, obilato finansiraju pronalazenje dokaza u Sirmijumu i Viminacijumu i na drugim nalazistima. Ako su oni vecno na ovom prostoru i ovde im se radjali Cezari, odakle onda Trajanova tabla i ostali arheoloski artefakti o postojanju drugog naroda na ovom prostoru. Moralo bi biti da su oni u nekom istorijskom momentu takodje oteli ovaj prostor od nekog drugog naroda - sto im je duhovno svojstveno. Nasi istoricari bi MORALI da se oglase po ovom pitanju i da narod upute u istorijsku istinu, izgleda mi da se namerno zamagljuje taj istorijski period a narod drzi u neznanju. Sve je jaca propaganda (na sve nacine) da je ovaj prostor stara Rimska provincija. Mozda se setite propagande da su pretprosle godine sve voditeljke na TV stanicama nosile haljine sa jednom naramenicom po ugledu na rimske odore. Takodje su ovih godina bile moderne muske frizure "cezarke" sa ravnim siskama - bas su bile odvratne. Sve je to propaganda koja se uvodi postepeno i podmuklo nasem narodu od onih koji su im pobili i poklali najrodjenije.

 6. Veliki brat says:

  Iz članka se primjećuje samo to da su Slobodan Milošević i Radovan Karadžić bili balkanski primitivci koji su mnogo psovali.

  • Cp6a says:

   Onda nisi svestan o kakvom gorkom istorijskom trenutku se radi.

  • Cp6a says:

   Em ti čavla...! Ja mislio da repliciram nekom čoveku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *