СНОУДЕН ОТКРИВА: Ево да ли постоје кемтрејлси и ванземаљци

SNOUDEN OTKRIVA: Evo da li postoje kemtrejlsi i vanzemaljci

27 oktobra 2019

Edvard Snouden, bivši radnik CIA, saradnik NSA i uzbunjivač koji je 2013. dobio azil u Rusiji, nakon što je razotkrio tajni američki program masovnog prisluškivanja, gostovao je kod popularnog voditelja Džoa Rogana.

Snouden je izneo otkriće koje će razočarati teoretičare zavera i lovce na NLO koji veruju da američka vlada skriva kontakte s vanzemaljcima.Budući da je kao radnik CIA (Centralne obaveštajne agencije) i kasnije saradnik NSA (Agencije za nacionalnu bezbednost) imao pristup njihovim tajnim podacima, priznao je da je tražio podatke o vanzemaljcima, prenosi hrvatski portal „Indeks“.
„Znam, Džo, znam da želiš da postoje vanzemaljci. Znam da Nil de Gras Tajson žarko želi da postoje vanzemaljci. I verovatno postoje, zar ne?“, rekao je Roganu.

„Imao sam neverovatan pristup NSA, CIA, vojsci, svim ovim grupama. Nisam pronašao ništa. Službeno, koliko ja znam, vanzemaljci nikad nisu kontaktirali Zemlju ili barem nisu kontaktirali američke obaveštajne službe“, napisao je Snouden u svojoj knjizi „Dosije“.

„Ako ste se pitali — da, čovek je zaista sleteo na Mesec. Klimatske promene su stvarne. ’Kemtrejls‘ (trag koji avioni ostavljaju za sobom) ne postoje“, dodao je on.

KOMENTARI4 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Sve je obrnuto. Odlučio da se iskupi pred američkom administracijom.

 2. rados-mlados says:

  A vukodlaci? Da li je zemlja ravna ploča? Da li u televizoru žive mali ljudi?

 3. persida says:

  Lazovcina, bio i ostao. Sada se dodvorava svojim progoniteljima.

 4. Ja pametan, A ti? says:

  Na žalost sada je zakazao. Rusi, vratite ga americi, on je dvostruki špijun. Šta je on u stvari otkrio? To da se pomoću interneta sve špijunira i posmatra? Pa to je znala i moja baka. Braćo Rusi čuvajte se vi njega, mali je namazan. Ma kakav mesec? A piloti su sami priznali za kemtrejls, kako onda nema. A tek vanzemaljci? Posetili su nas još kako, pa su čak i u Edemskom vrtu stvorili prve ljude, a taj Otac naš nebeski živi na trećem nebu, iznad materijalnih svetova, pa sve piše lepo, On sam nam je to objasnio preko svojih proroka u Pismu, i poslao je Sina svog da nas pouči i spase od naše sopstvene propasti. I od takvih kakav je namazani drug Sneško - Snouden.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *