Сода бикарбона и мед, домаћи лек који уништава чак и најопасније болести

Soda bikarbona i med, domaći lek koji uništava čak i najopasnije bolesti

20 oktobra 2016

gdsr7ezh4346hvxcj64f-640x394

Kako domaći lek od sode bikarbone i javorov sirup ili meda može da vam pomogne u borbi protiv raka?

Ćelije raka vole šećer i mešanje i grejanje sode bikarbone sa javorovim sirupom koji je bogat šećerom ili medom, vezuje to dvoje zajedno tako da javorov sirup cilja ćelije raka koje su “gladne šećera“ (koje konzumiraju 15 više glukoze nego normalne ćelije), i na taj način “podmuklo“ takođe unose i sodu bikarbonu u ćelije, kao da je javorov sirup “trojanski konj“.

Alkalnost sode bikarbode ili ubija mikrobe raka (ili ga vraća u njegovu hibernacijsku formu) unutar ćelija raka, tako da se ćelija vraća na normalu. Ona ima alkalizirajući efekat koji forsira brzu promenu pH koja ubija ćelije.

Udarni talas alkaliteta pušta više kiseonika u ćelije raka nego što one mogu da podnesu. Ćelije raka se vrate ili eliminišu pre isporuke šećera koji može uzrokovati rast ćelija raka. Ovde je recept ovog neverovatnog domaćeg leka.

Sastojci:

Soda bikarbona
Med ili javorov sirup

Uputstva:

Kombinujte 1 kašičicu sode bikarbone za svaku kašiku javorovog sirupa ili meda, jer su 3 kašičice jednake 1 kašiki, odnos koji se koristi je 1 deo sode bikarbone na 2 dela javorovog sirupa ili meda. Na primer, pomešajte 4 kašičice sode bikarbode sa 4 kašike javorovog sirupa ili meda. To bi trebalo da bude dovoljno za nedelju dana. Kada pomešate ova dva sastojka, kuvajte smesu na laganoj vatri 5-10 minuta. Ne stavljajte ovu mešavinu u frižider.

Upotreba:

Uzmite 1 kašičicu ove mešavine 1-3 puta dnevno, maksimalno 1 do 2 meseca. Ne uzimajte ovu mešavinu neposredno pre obroka. Tokom ove terapije treba da promenite ishranu. Potrebno je da smanjite unos mesa i totalno izbacite šećer i belo brašno.

Webtribune.rs

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *