ШОЈГУ БЕСАН КАО НИКАД ПРЕ: „Он је алапача и интелектуално импотентан“

ŠOJGU BESAN KAO NIKAD PRE: „On je alapača i intelektualno impotentan“

17 marta 2018

Pozvavši Rusiju „da umukne“ Ministar odbrane Velike Britanije, Gavin Vilijamson dokazao je svoju „izutetnu intelektualnu impotenciju“ i otkrio je potpunu neosnovanost britanskih optužbi protiv Mskve – izjavio je ruski Ministar odbrane.

“Blebetanje u stilu najobičnije alapače, koje je danas demonstrirao rukovodilac Britanskog ministarstva odbrane Gavin Vilijamson, savršeno pokazuje izuzetan stepen njegove intelektualne impotencije“ – izjavio je (Ruski) ministar odbrane u svom saopštenju.

Ruska strana vratila je Vilijamsonu udarac posle njegovih komentara od četvrtka, gde je rekao da bi Rusija “trebalo da se povuče u stranu i da umukne“. Ovo je bila reakcija Ministra odbrane na pitanje o mogućim protivmerama Moskve u odgovor nabritanske sankcije zbog trovanja bivšeg dvostrukog špijuna sergeja Skripala početkom marta u Salsberiju.

Rečnik kojim se služi britanski ministar odbrane “samo pokazuje ispraznost svih tih optužbi sa strane Londona protiv Rusije… a isto tako i koliki su pajaci i oni koji iznose takve optužbe“ – istakao je Ministar odbrane (Šojgu).

Govoreći o Sirijskoj “Osmatračnici za zaštitu ljudskih prava“ i o Belim šlemovima, Ministar odbrane nazvao je englesku “ušuškanom kućicom ležnih uzbuđenja“ – “i razvili smo jak imunitet protiv lažnih optužbi Londona na adresu Rusije“.

Što se tiče prostačkog načina govora engleskog ministra odbrane kad se radi o Rusiji, u odsustvu ikakvih stvarnih rezultata njegove službene delatnosti, to je očigledno jedino što je još preostalo u arsenalu oružanih snaga Njenog veličanstva“ rekao je Šojgu.

U svom ranijem obraćanju javnosti predstavnik za štampu Ruskog ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, izjavila je da Vilijamsonov ispad pokazuje da su britanske vlasti nervozne i “da nešto kriju“.

Vilijamsonove izjave su mnogi ismejavali i po internetu u Englskoj, izražavajući i zabrinutost zbog toga što britanskim oružanim snagama rukovodi “predpubertetski balavac“ koji istupa s pretnjama “koje bi bile prigodnije među dečurlijom koja se iigraju u pesku“.

Premijer VelikeBritanije Tereza Mej požurila je da iznese optužbe protiv Rusije zbog upotrebe hemijskog oružja na britanskom tlu i poslala je Moskvi ultimatum sa zahtevom da objavi podatke o zaveri protiv otrovanogh špijuna Skripala. Pošto je taj zahtev Moskva odbacila, VelikaBritanije je u sredu uvela sankcije protiv Moskve, uključujući i proterivanje 23 diplomata, ograničenje kontakata i zaleđivanje ruske imovine u B.Britaniji.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je izjavio da će i britanski diplomati “svakako“ biti proterani iz Rusije,kao odgovor na poteze Londona. No, i pored toga, Lavrov je izjavio da je Moskva otvorena na saradnju s V.Britanijom u slučaju (otrovanog špijuna) Skripala – ukoliko bude tretirana kao ravnopravni partner.

RT

Prevod: Vaseljenska TV

KOMENTARI



9 komentara

 1. goran says:

  Sojgu je u pravu, ali se Rusi polako izjednacuju sa Zapadom: retorika, pretnje, optuzbe... Nema od toga nista, roknite ih makar malo, da vide da ima i nesto iznad toga. Englezima zabraniti ulazak u Rusiju za narednih hiljadu godina. Inace ce sve biti samo diplomatsko kevtanje.

 2. Velika Metla says:

  "pirgavi"nisu samo intelektualno impotentni,nego i seksualno! Pogledajte samo kakav im je fizički izgled!

 3. sergej says:

  Dvorska luda njenog veličanstva ima dvorsko zadatak u pljuvanju po Rusima bez doping kontrole jer za mnoge toliki rezultat nij dostignut ali za ove sa ostrv to je kec u rukavu uvek nova podlost kad svi ispucaju svoje ideje. Mada bi ga anti dopin federacija mogla testirati ali nema Ludimetra da izmer njegove ludost.

 4. Dr Kadžija says:

  "Predpubertetski balavac"!!! Aaaahahahahahahahahaaaaa... kakav opis!!! :D do srži tačan! Ja bih još dodao i - razmaženi krelac koji histeriše jer mu mama neda pekmeza iz špajza! Hahahahahaha...

 5. vuk says:

  budjavi britabci_englezi resili posto poto da dobiju po tamburi ako nastave da se ponasaju ko debili sojgu ce im izaci u susret

  • vuk says:

   samo da potsetim smrdljive engleze pa nije vam rusija argentina i foklandska ostrva

   • vuk says:

    da nebude posle kuku majko sta ovo bi

 6. Beli Orao says:

  Zato su i postavili ovog zelembać na to mjesto ,pošto mu je brži jezik nego um zna se i kako e završiti!!!!

 7. Nebeska Srbija says:

  Kad ti jedna velicina od coveka kaze ovako nesto onda znas da si ga ugasio:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *