ШОЈГУ О НЕМАЧKОЈ МИНИСТАРKИ ОДБРАНЕ: Понаша се као ученица основне школе

ŠOJGU O NEMAČKOJ MINISTARKI ODBRANE: Ponaša se kao učenica osnovne škole

29 novembra 2020

Minsitru odbrane Rusije Sergeju Šojguu se čini pričino detinjastom izjava njegove nemačke koleginice Anegret Kramp-Karenbauer da sa Rusijom treba razgovarati sa pozicije sile.

Govoreći o 75. godišnjici velike pobede u Drugom svetkom ratu, Šojgu je podsetio da je ove godine u Crnom moru pronađen brod „Jermenija“ sa ostacima civila. Po mišljenju Šojgua, to je jedna od mnogobrojnih epizoda rata o kojem treba govoriti.– Posebno kada današnja pokolenja političara, na primer u istoj toj Nemačkoj, počinju da nas uče kako da živimo, da pričaju da sa nama treba razgovarati sa pozicije sile – podsetio je Šojgu na nedavnu izjavu nemačke ministarke koja je u Bundestagu rekla da sa Rusijom, oko razoružanja, treba razgovarati sa pozicije sile.

– To više liči na govor učenice mlađih razreda, kojim napada učenike druge škole. Pri tom je otac ili majka učenice direktor škole i ona sebi može da priušti da se tako ponaša. Ali, deco, mi smo u drugoj školi, i naš direktor je drugi – rekao je Šojgu u geografskom društvu, tokom održavanja „Geografskog diktata“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Gujon says:

    To je onda još gore, jer ko da nas spasi budala i takvih zmija koje gledaju da vas otrovno zagrizu? Ne vredi tu škola.

  2. Master Majnd says:

    Zmijska jaja su se tek ispilila. Šta je to mili puzi prema guzi? Piton!

  3. E.Lirsch says:

    Hitler's Nutte. Nista novo kod Nemaca. Generacija koja je pamtila drugi art je izumrla. Sace jopet krenuti, jos jedared.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *