ШОЈГУ О НЕМАЧKОЈ МИНИСТАРKИ ОДБРАНЕ: Понаша се као ученица основне школе

ШОЈГУ О НЕМАЧKОЈ МИНИСТАРKИ ОДБРАНЕ: Понаша се као ученица основне школе

29 новембра 2020

Минситру одбране Русије Сергеју Шојгуу се чини причино детињастом изјава његове немачке колегинице Анегрет Kрамп-Kаренбауер да са Русијом треба разговарати са позиције силе.

Говорећи о 75. годишњици велике победе у Другом светком рату, Шојгу је подсетио да је ове године у Црном мору пронађен брод „Јерменија“ са остацима цивила. По мишљењу Шојгуа, то је једна од многобројних епизода рата о којем треба говорити.– Посебно када данашња поколења политичара, на пример у истој тој Немачкој, почињу да нас уче како да живимо, да причају да са нама треба разговарати са позиције силе – подсетио је Шојгу на недавну изјаву немачке министарке која је у Бундестагу рекла да са Русијом, око разоружања, треба разговарати са позиције силе.

– То више личи на говор ученице млађих разреда, којим напада ученике друге школе. При том је отац или мајка ученице директор школе и она себи може да приушти да се тако понаша. Али, децо, ми смо у другој школи, и наш директор је други – рекао је Шојгу у географском друштву, током одржавања „Географског диктата“.

KOMENTARI3 коментара

  1. Gujon says:

    To je onda još gore, jer ko da nas spasi budala i takvih zmija koje gledaju da vas otrovno zagrizu? Ne vredi tu škola.

  2. Master Majnd says:

    Zmijska jaja su se tek ispilila. Šta je to mili puzi prema guzi? Piton!

  3. E.Lirsch says:

    Hitler's Nutte. Nista novo kod Nemaca. Generacija koja je pamtila drugi art je izumrla. Sace jopet krenuti, jos jedared.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u