ШОЈГУ ПРОГОВОРИО И ОТКРИО ИСТИНУ: Ово је главни циљ рата који води Запад

ŠOJGU PROGOVORIO I OTKRIO ISTINU: Ovo je glavni cilj rata koji vodi Zapad

27 juna 2019

Zapad vodi informacioni rat sa Rusijom u nastojanju da njome upravlja, a zatim potčini i ceo svet, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

„Osnovni i glavni cilj ovog rata je želja da se kontroliše Rusija i, na kraju, svet“, rekao je Šojgu otvarajući konferenciju „Aktuelna pitanja informacionog suprotstavljanja“ u okviru Međunarodnog vojno-tehnički forum „Armija 2019“.„Agresivni informacioni uticaj“ Zapada na Rusiju, po njegovom mišljenju, vezan je sa činjenicom da je Rusije faktički povratila status drugog pola koji je izgubljen nakon raspada SSSR-a, a koji zadržava svet u globalnoj ravnoteži.

„Sa čime je povezana čitava ova agonija (da je tako nazovemo) Zapada? Sa rođenjem drugog pola svetskog poretka koji su, izgleda, sahranili, već su i spomenik napravili, vence pripremili… A onda je iznenada odlučeno da se rodi drugi pol. I on se rađa“, rekao je ministar.

Šojgu je ocenio da je za Rusiju ovo rođenje „nije u bolovima“. „Za nas je to stvaranje, kreativnost, energija. Mi ovaj posao radimo sa željom. Svet opet postaje multipolaran. I to se, naravno, nekom ne sviđa. Istovremeno, Zapad još uvek ne razume da današnji svet ne može tek tako da se zauzme i njime upravlja“, istakao je ministar odbrane.

Novinska agencija „Rusija sevodnja“ je zvanična informativna agencija Međunarodnog vojno-tehničkog foruma „Armija 2019“, a međunarodna agencija i radio Sputnjik je međunarodni informativni partner foruma.

(Sputnjik)

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Utvrditi Sojguov koeficijent inteligencije ako mu je trebalo ovoliko da neke stvari shvati.

  • Lazar says:

   Hajde, odmori se malo... Uživaj u svojoj inteligencijii.

  • zora says:

   A ko ti kaze da on spava,i da do sada to nije znao? Covek je jednostavno diplomata i strateg. Ne izgovara se na glas sve sto znas.

 2. električar says:

  Osnovna i potpuna istina, u jednoj rečenici !

 3. A akoM says:

  Pa ja mali anonimni građanin X,sam to sam shvatio još prije najmanje 20g,a zapravo i puno prije!I ne samo to,nego i puno više!Ako Rusi veoma brzo ne shvate to i još neke stvari,bit će la pa-pa!Isto vrijedi i za sve ostale!

  • zora says:

   Odgovorni politicari ne laprdaju na sva usta sve sto znaju.To rade tipovi kao ti,bez obaveze i integriteta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *