ШОЈГУ СЕ ОБРАТИО НЕМЦИМА: Овако их никад нико није понизио! НАУЧИЛИ СУ ЛЕКЦИЈУ

ШОЈГУ СЕ ОБРАТИО НЕМЦИМА: Овако их никад нико није понизио! НАУЧИЛИ СУ ЛЕКЦИЈУ

12 августа 2018

Министар одбране Русије Сергеј Шојгу посаветовао је Немачкој да не разговарају са Русијом са позиције силе, већ да се сете поука из историје.

„Што се тиче изјава… ако говоримо конкретно о Немачкој, пре него што изговоре такве речи, треба да се врате у историју. И након свега што је Немачка урадила нашој земљи, мислим да тамо наредних 200 година не би требало о томе да говоре, не би требало да дају изјаве. Нећу говорити оштрије и грубље, мислим да сте ме разумели“, одговорио је Шојгу на питање новинара да прокоментарише изјаву немачке министарке одбране да са Русијом не треба разговарати са позиције силе.Министар је рекао и да би било пожељно да се сете историје, пре него што почну да дају савете о разговору са Русијом са позиције силе.

„То што се тиче разговора са позиције силе: опет се вратите у историју. Ако сами не читате, питајте дедове: како је то разговарати са Русијом са позиције силе. Они вам могу испричати“, посаветовао је Шојгу.

Раније је министарка одбране Немачке Урсула фон дер Лајен позвала да се покаже оштрији став према Русији.

(Спутњик)

KOMENTARI16 коментара

 1. NESO says:

  Nemci su najgluplji narod u Evropi

  • Gojko says:

   Da u pravu si nemci glupi a mi pametni.alal vera za komentar

   • Velika Metla says:

    Гојко,као прво,овде се не пише о нама,него о Немцима! Као друдо,Вол Стрит их је два пута нахушкао да ратују,а нико их није дирао,нити су били угрожени од некога,и оба пута су испали само такве ббудале! Колика је та немачка "шамет"просудите сами!

  • Meri says:

   Nemci su definitivno od 1945. godine pokoren narod te u sadašnjem zapadnom opštem rusomrzačkom kursu pragmatično je tj. opštekorisno je pokoriti se volji većine, a moguće je da Nemcima to i prirodno leži. Šojgu ju je podsetio da pragmatizam (filozofski pravac) znači da treba uvažiti iskustvo kao rezultat ranije preduzete "akcije", o krupnim poukama iz istorije treba da se razmišlja.

 2. Miroslav says:

  Следећом приликом Немачка ће исто урадити јер то им је у генима.

  • padre says:

   A i Rusija će jim vratiti, kao do sad, jer je to njima u krvi!

 3. Za Srbiju says:

  Bilo je vreme da objasnite svojim "partnerima".

 4. Radgost says:

  nemci nisu glup narod ali se u d e m o k r a t s k o j evropi ne pitaju za svoju spoljnju politiku, koja je u nadležnosti okupatora SAD.Ako se ne računaju raniji zločini tokom pohoda Tevtonaca, Karla Velikog ,...duguju bar 20 miliona duša nevinih Rusa.Nije oprošteno , samo je na ćekanju.

  • JOS says:

   U stvari je u nadležnosti Londona. Nemačka je od ukidanja monarhije banana država, kojom se iz londona manipuliše kako im se ćefne. Ako se ne varam - 286 američkih vojnih baza je dovoljna potvrda.

 5. goran says:

  Hvala bogu da i Sojgu progovori, samo sve su to reci, bez batine nema nista.

 6. milorad says:

  nemci će bit ISTREBLJENI ako buba švabe ako samoo POMISLE da OPET ratuju sa rusijoom.

 7. Pastrovic says:

  Najgluplja od srbskog gena otpala ljudska horda su Njemci. Svaki put jedu govna umjesto najvecih govnara, poznatih pod imenom Englezi.

  • Velika Metla says:

   Паштровић,а најсмешнији су ми кад кажу "Немци су паметан народ"! Вол Стрит их је два пута превеслао увлачећи их у два светска рата,и они причају о памети,ни мање ни више!

 8. Velika Metla says:

  Швабе су најмирније кад им је небодер у "висини" приземља!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u