ШОЈГУ: У току је велики рат у којем Русија не сме изгубити

ШОЈГУ: У току је велики рат у којем Русија не сме изгубити

9 јануара 2022

ИНФОРМАТИВНИ рат се сада води на свим фронтовима и Русија нема право да у њему буде губитник – изјавио је Сергеј Шојгу.

Министар одбране Руске Федерације је своју позицију – у интервјуу руској војној телевизији „Звезда“ – овако разјаснио:„Данас се више не ради само о пласирању информација, у овом или оном облику. У току је велики рат! Не плашим се те речи. Да, у току је информативни рат који се води на свим фронтовима. Русија заиста нема право да изгуби у том рату“.

Шојгу је о информативном рату против Русије говорио још 2019. године.

Он сматра да је главни и главни циљ тог рата жеља Запада да завлада Русијом, а у крајњој линији – целим светом.

У Москви се делом информативног рата сматра и саопштење Беле куће од 8. маја 2020. у којем је писало да су „8. маја 1945. Америка и Велика Британија победиле нацисте“.

Ту тврдњу Вашингтона назвала је покушајем вођења информационог рата у функцији прекрајања историје.

Министарство иностраних послова Русије је 27. јануара 2021. објавило да је покренут информативни рат против Минска и Москве, у којем се средства и методи манипулације јавним мњењем користе за радикализацију протеста.

KOMENTARI3 коментара

  1. See Y Leter Aligeder says:

    Rusija ne sme da izgubi jer Rusija ne može da izgubi. Rusija je već dugo vremena pobednik u svakom slučaju i sve da izgubi pred Bogom je pobednik i Bog će joj sve vratiti kao pravednom Jovu. Ništa ti nama ne brini druže Šogi.

  2. Beli Orao says:

    Наравно г.Шојгу да се води на свим фронтовима , уз пут и психолошки ! Ово што чине ЂОКОВИЋУ је вид психолошког ! Али вратићемо им све назад и тим пјегавцима на доњем острву а ово горе острво остављамо изричито вама РУСИМА да их скратите за тикву !!!!

  3. Gagi says:

    TO je zapravo iskonska duhovna zapadna narav, da otimaju tudje zasluge i trud. Videli smo kako je njihov spijun Gorbacov poklonio i ustupio zasluge i zrtve "svog" naroda svojim nalogodavcima. Slicno se desavalo kod nas, od Srpske drzave su otkidali teritorije i poklanjali ih evidentnim fasistima i nasim istorijskim neprijateljima. Nazalost, to se podmuklo sprovodi i danas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u