ШОЈГУ УПОЗОРАВА: „Биће нових ратова!“

ŠOJGU UPOZORAVA: „Biće novih ratova!“

15 jula 2016

ed605b8d48 soigu 657Verovatnoća nastanka novih vojnih sukoba postoji, uključujući i na teritoriji bivših sovjetskih zemalja Centralne Azije i Kavkaza, izjavio je ruski ministar odbrane, general armije Sergej Šojgu.

– Analiza razvoja situacije u svetu pokazuje da postoji verovatnoća nastanka vojnih sukoba – rekao je Šojgu na konferenciji „Vojni-politički rezultati primene Oružanih snaga u Siriji i glavni strateški zaključci“.

On je naveo da bi se krizne situacije kao što je ova u Siriji mogle aktivirati u bilo kojoj zemlji, uključujući i države bivšeg Sovjetskog Saveza Centralne Azije i Kavkaza.

– U ovim uslovima Rusija će biti primorana da adekvatno reaguje na potencijalne pretnje – izjavio je ruski ministar odbrane.

KOMENTARI2 komentara

  1. DFVT says:

    Pravoslavni sovjeti nikad nisu spoznali INICIJATIVU. Vrhunac im je ako uspeju bar nesto SPRECITI, ali posto sad pod putkom ni to nisu uspeli sa svojim liberalnotajkunskim sistemom, onda ce se zadovoljiti LECENJEM, te nam je to obnarodovao gospodin sojgu.

  2. pravda says:

    Postovani Gosp.DFVT Rusija jeste najveca pravoslavna i hriscanska zemlja na svetu,i pored toga da znas da Rusija nikad na svojoj teritoriji ,kao ni Ruski narod nepamte robovlasnicki sistem,i da su se uvek dizali u odbranu casti i ljudskih vrednosti .Zato ti toplo preporucijem da nekudis onoga kome dorastao nisi,ni ti danas nebi bio da nije bilo Rusije. I jos jedno ta tvoja zalosna Amerika ,od svoga nastanka i postanka samo 5 godina nije vodila rarove sto na svojoj a sto na tudjoj teritoriji,zato te molim budi malo pismen,pa proveri ovo sto ti kazem. Rusij je jedina slobodna drzava na svetu. Zivela Rusija Ziveo ruski narod Ziveo Putin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *