ШОЈГУ УПОЗОРИО: Време је да Запад почне да се руководи здравом памећу

ŠOJGU UPOZORIO: Vreme je da Zapad počne da se rukovodi zdravom pameću

21 marta 2018

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu upozorio je na povećanu vojnu aktivnost zapadne koalicije u Siriji, nazvavši njihovo delovanje provokacijom.

„U Siriji postoji postoji opasnost od upotrebe otrovnih supstanci od strane militanata sa ciljem da se za to okrive sirijske vojne trupe“, kazao je Šojgu i naveo da su samo u toku prošle nedelje tri takva pokušaja sprečena.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo odbrane Ruske Federacije očekuje da će se u sadašnjoj situaciji zapadni partneri rukovoditi zdravom pameću, prestati flertovati sa teroristima i pridružiti se mirnim ruskim inicijativama.

„U međuvremenu, primećujemo aktivnost američkih oružanih snaga i koalicionih zemalja oko Sirije“, naglasio je ministar.

On je pozvao sve zainteresovane strane na konstruktivni dijalog i zajedničke akcije usmerene na okončanje nasilja.

KOMENTARI7 komentara

 1. M says:

  E moj Šojgu(Rusijo),tebi još nije jasno da ne možeš izbjeći maximalističke planove USA-Zapada u Siriji,tj.rat s njima,jer oni računaju da su financijski i konvencionalno jači!

  • padre says:

   Ajde, ti mu pokaži, kako se to radi!

 2. Velika Metla says:

  Eeeee,moj Šojgu!??!! Pa da bi se zdravim razumom vodili potrebno je imati zdrav razum! A koliko ga zapad ima..............,pa to pokazuje evo punih dve hiljade godina!

 3. Trifun says:

  Rusisjo salji 150,000 vojnika sa armadom MUNJEVITO! Zbrisi ih nemilosrdno ukoliko se usude da izvrse agresiju! Nema nazad.

  • padre says:

   Kako bi vi svi munjevito ratovali, da može ovako, preko tastature!Tih 150,000 vojnika su ljudi, pa ako se ti sa drugarimaprijaviš, pođite!

 4. Za Srbiju says:

  Demoni nemaju zdrave pameti.

  • goran says:

   Ako Sojgu veruje da Zapad ima zdravu pamet, onda je on neinteligentan i treba ga odmah smeniti. Kao i Putina koji se toliko udvara Zapadu da je to prosto odvratno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *