ШОЈГУОВА ПОРУKА СРБИЈИ ЗБОГ KОЈЕ ЋЕ НАТО И АМЕРИ ОДЛЕПИТИ!

ŠOJGUOVA PORUKA SRBIJI ZBOG KOJE ĆE NATO I AMERI ODLEPITI!

8 maja 2020

Ministar odbrane Ruske Federacije general Sergej Šojgu uputio je čestitku ministru odbrane Republike Srbije Aleksandru Vulinu u kojoj Dan Velike Pobede čestita i svim pripadnicima Oružanih snaga Republike Srbije i veteranima Drugog svetskog rata, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Srbije.

– Pre 75 godina utihnuo je Drugi svetski rat, rat koji je za ceo svet postao simbol herojstva sovjetskog naroda, njegove nepokolebljivosti i snage duha – ističe na početku čestitke ministar Šojgu.– Naši narodi su, da bi se izbavili od te kuge dvadesetog veka, platili milionima života svojih kćeri i sinova. Među onima koji su se borili, koji su izdržali u tom strašnom ratu, među onima koji nisu doživeli svetli Dan Pobede, bili su naši roditelji, dedovi i najbliži.

Zato, naglašava general Šojgu, „Mi nemamo pravo da zaboravimo predanje istorije, koju neki pokušavaju da prekroje radi svojih političkih ciljeva, lansirajući otvorene laži i spekulacije. Mi ćemo 9. maja prikloniti glave pred veteranima – herojima pobednicima, za njihove ratne podvige, za spašeni svet, za njihovu veru u budućnost“, navodi general Šojgu i poručuje da će „uspomena na milione palih i osakaćenih u tom ratu, oteranih u fašističko ropstvo, izmučenih u koncentracionim logorima i getoima i živih spaljenih u selima, zauvek ostati u našim srcima“.

– Ja sam uveren da će vojna saradnja naših država ojačati borbeni duh pripadnika naših oružanih snaga, našu odlučnost da se zajedno suprotstavljamo globalnim pretnjama i izazovima XXI veka – ističe ministar odbrane Ruske Federacije general Sergej Šojgu u čestitki koju je uputio ministru odbrane Republike Srbije Aleksandru Vulinu povodom Dana pobede – 9. maja.

KOMENTARI11 komentara

 1. persida says:

  Sojgu ne vidi da nacisti drmaju svetom, njega Putin koristi samo za drustvo kad ide na pecanje.

 2. M says:

  Nad-nacionalisti,globalisti drmaju svijetom!Uhvatili za uši mnoge odgovorne i određuju im kako će plesati!Možda čak i Putina,i kineske šefove(i tamo ima kineskih Židova)!Evo se svi ubrzano spremaju-finaliziraju čipiranje i elektronsku kontrolu stanovništva!Možda su nacionalne armije i ratovi,samo predstava za mase svijeta,i način depopulacije,selekcije,itd.?!?Ali,avaj!Sve si to Planeri ove predstave mogu okačiti mačku o rep!Taman kad nas sve iztumbaju i zajaše,i pomisle kako su uspjeli,poslat će Veći od njih,nevolju preveliku za sve,pa i za njih!Pa će biti"spašavaj se ko može"!U tom smislu Putin i Šojgu su puno napravili za Rusiju!Ali,dovoljno za svoj Spas neće moći napraviti nitko,pa ni najglavatija družina obijesnih!Bit će to veselo vrijeme!Zato,nema razloga sekiracije!

 3. milorad2 says:

  tako je brae šojgu je reka oSVE što treba da se kaže, NISU nacisti dobili rat iako su izgleda neki od njihovih obožavaoca i naslednika u zadnje vreme počeli da fantaziraju o tome.Ovoga puta će biti zgaženi do ZADNJEG i nema te argentine u koju mogu da zbrišu, goniće ih do kraja posle ovog pokušaja preuzimanja USA i izazivanja svetskog sukoba iz senke.

  • KOLOVRAT says:

   UZE MI MISAO

 4. persida says:

  Udri brigu na veselje: G5, azilanti, ekonomska beda, neradjanje dece, nase su veselje.

 5. Gardista says:

  Sojgu uputio cestitku Vulinu. E moj Sojgu na koje si ti grane spao.

  • E.Lirsch says:

   E vala, bas tako! Ali dok se vise budu priblizavali izbori sve vise ce biti cestitki.

  • Cp6a says:

   Ministar odbrane Rusije je uputio čestitku svom kolegi ministru odbrane bratske Srbije.

  • Jovo Veselinovic says:

   srbija daaleko od putina ko zemlja od sunca, predstavnici srbije idu u uniju svaki dan zasedaju, a svako zna da putin nece uniju niti je prizna, onda dali je putin toliko lud da naoruzava one koji trce i placu za unijom da ih primi u zagrljaj brastva i jedinstva , ove novinare treba nagraditi sto rade tacno i posteno pisu ,srbija niti ima vojsku ni drzavu, niti para da kupe orude tito pozajmljva oruzije od saveznika za paradu dabi se vidalo kako jugoslavija jaka i vojska verna titi, tako ce i vlada beograda pozajmiti od suseda odnosno komsija oruzije i odrzati paradu i prikazati muderno rasen,rusko oruzije kako dao putin nevernicima u beogradu ,

  • persida says:

   Sojgu ne zna za dostojanstvo, setite se vremena kada su postojali dvoboji, to je bilo nesto. A sada svaka dzukela glumi sve uloge, rec nema tezinu, delo nema tvorca.

   • Filip says:

    Rece neko ko se nekad predstavljao kao Deda Micko, a sad hrabro za tastaturom preti i ima resenje za sve! Zato nam i jeste ovako jer je vecina naroda kao ti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *