ШОK АНАЛИЗА: Србија је у фронту против Русије – ЕВО ШТА СЕ ДОГАЂА (ВИДЕО)

ШОK АНАЛИЗА: Србија је у фронту против Русије – ЕВО ШТА СЕ ДОГАЂА (ВИДЕО)

15 октобра 2020

Србија се данас налази у дубокој позадини Америчког фронта против Русије. Русија је у дефанзиви на свим фронтовима – сматра Слободан Стојичевић, аналитичар и аутор књиге “Мрежни рат против Срба” Слободан Стојичевић.

Он објашњава да је Америка успела да отвори више жаришта у руском дворишту попут Украјине, Грузије, а сада Белорусије, Јерменије и Азербејџана тако да је Русија принуђена на дефанзиву и фокусирање на те кризе. Стојичевић објашњава да је у рату меке моћи Запад још увек надмоћан, али да се у Русији све више ради на том пољу.– Русија се очајнички бори да одбрани себе – каже Стојичевић.

Kао једини успешан пројекат ширења меке моћи Стојичевић наводи медијску кућу “Раша тудеј” која постоји на енглеском и другим језицима и успева да привуче пубилику на западу, док Спутник сматра неуспешним пројектом.

Стојичевић сматра да су и Алекасандар Вучић и Драган Ђилас “западни играчи” и да њима нема велике разлике. Он објашњава да Вучић никад није био проруски настројен и да је спроазум у Вашингтону само наставак политике коју Српска напредна странка спроводи од доласка на власт у Србији.

Стојичевић у емисији коментарише ситуацију у СПЦ, сукобе и медијске нападе.

Он сматра да су киритике на рачун Патријарха Иринеја због његовог односа према власти неосноване и да црква није политичка организација и да њен посао није бављење дневном политиком.

Он је указао да на слабљењу цркве из различиитих интереса раде и прозападни медији у Србији али и они који су блиски режиму.

Он објашњава разне технике напада на СПЦ и њене Владике како би се православље ослабило у Србији. Он посебно у емисији анализира иступе владике Григорија кога види као предводника “либеларних идеја у СПЦ” и образлаже зашто то сматра штетним.

Према његовим речима стање у свету, у многим земљама али у и Србији ствара могућност за избијање разних револуција и да је и елитама јасно да је садашње стање неодрживо. Он предвиђа да следе занимљиви светски догађаји и да је време система демократије на свом крају.

(Хелмцаст)

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Izdajnik Putin je ruski Vucic, on ce unistiti Rusiju, a ne Zapad.

 2. A sad Adio says:

  A jel? Ako je tako onda je to kraj Srbije pre Rusije. Kažu da je u Vučija tatko albanski novinar iz mlađih dana njegove mame. Ako spajate slagalicu dobićete samo propast, a stvar u svoje ruke ne možete da uzmete jer to niko neda.

 3. Ti Ga Na says:

  Srpska vlast je izdala i rusiju i belo rusiju, Toma Nikolić će da seče vene, u Nišu će kultuni srpsko-ruski centar da izvrši masovno samoubistvo. Čim smo mi podigli suknjicu prema Trampu, ode i Kosovo i mas u propas. Džaba smo mi krečili a drug Dači izdejstvovao da Papua na Novoj Gvineji povuče priznavanje Kosova. Dovoljno je da drug vuči kaže kratko "da".

 4. Риста says:

  Пре свега из поштовања огромних напора које Русија улаже да не потоне и поштовања према искреним речима аналитичара "– Rusija se očajnički bori da odbrani sebe – kaže Stojičević." одустао сам од сваке врсте коментара. Нама, обичним људима са стране, немоћним да било шта променимо, остаје само молитва.

 5. Archelay says:

  Lako je udariti po Rusiju jer tamo udaracu ne sleduje likvidacija.Taj isti,koji je"eminentan anaiticar"sumnjam da je nekada analizirao dogadzaja u Zapadnom dvoristu.Jednostavno,covek je odradio svoje a porucitelj_ispunio svoje obaveze.Ali,Rusi i dalje ce biti kost u grlu tih mesetara poput Gates-sa,Sorosa,i ostajih mrzitelji ljudskoga roda.I ne samo to nego,na nesrecu imenovanom analiticaru Rusi i dalje ce biti uz Srbiju po pitanju KiM-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u