ШОК ИНТЕРВЈУ ЧУВЕНОГ НОБЕЛОВЦА: Не треба људи да им служе као заморци, а нарочито не деца

ŠOK INTERVJU ČUVENOG NOBELOVCA: Ne treba ljudi da im služe kao zamorci, a naročito ne deca

30 oktobra 2021

Lik Montanje, francuski virolog, dobitnik Nobelove nagrade za fiziologiju i medicinu 2008. i čovek koji je 1983. godine stekao svetsku slavu kada je izolovao HIV virus.

U video intervjuu o kojem dalje priča ceo svet, Montanje je dao svoje viđenje aktuelne situacije o korona virusu, govorio je zašto se neće vakcinisati, šta misli o vakcinama, da li je virus veštački napravljen i kako se protiv njega treba boriti.

(srbin.info)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Gagi says:

    Dragi komentatori, neka Vam svaki dan bude kao da je poslednji, veselite se i uzivajte koliko god mozete. Tesko da je neko sa ovog Balkana predvidjen da udje u "zlatnu milijardu". Najnovije pretnje Predsednika SZO da dolazi novi virus za koji nece moci da se nadje lek, samo potvrdjuje sumnju sta je sve narodima na zemljinoj kugli pripremljeno i kakvo nas trovanje sve ceka. Ocigledno je da je "vidovit" i da zna sta dolazi, to svoje saznanje objavljuje sa zvanicnom svetskog mesta. Cutanje svih ovih zemalja koje ne ucestvuju u ovom projektu unistavanja populacije na zemljinoj kugli je znak odobravanja i slabosti, najobicnijeg poltronstva i straha. Uopste mi nije jasno iz kog razloga se neko nekoga jos plasi, kada nam je jasno receno sa zvanicnog svetskog mesta sta nam je kolektivno spremljeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *