ШОК ИСПОВЕСТ БРИТАНСКОГ СПЕЦИЈАЛЦА: Са Орићем ковали заверу против Срба, а онда је Младић ослободио Сребреницу!

ШОК ИСПОВЕСТ БРИТАНСКОГ СПЕЦИЈАЛЦА: Са Орићем ковали заверу против Срба, а онда је Младић ослободио Сребреницу!

9 јуна 2021

Осим холандског извештаја о тајном учешћу британских САС јединица у Сребреници после ослобођења (или како они кажу „пада“) тог града, постоји и сведочење једног од тих британских специјалаца за „Сандеј тајмс“ из јула 2000. године

Према сведочењу британског специјалца из САС јединице, који је желео да остане анониман, па се у тексту користи псеудоним Ник Камерун, задатак њихове јединице је био да пошаље координате за НАТО напад на снаге Војске Републике Српске и да обавља друге шпијунске послове.– Наш приоритет је био да сакупљамо информације – признаје Камерун.

У тексту Камерун оптужује УН да су дозволиле „масакр“ у Сребреници („УН су у потпуности издале те људе“) и изражава своју бес због тога што нису извршиле нападе на српске положаје.

– Није било ничега. Чекали смо и чекали – рекао је Камерон.

Камерун каже и да се састао са Насером Орићем, те признаје да га је бразилски посматрач из УН оптужио да прави заверу са муслиманима, на шта му је британски шпијун рекао да „од*бе“.

Када је видео да су Срби ушли у Сребреницу и да НАТО неће реаговати, британски сасовац и шпијун каже да се запитао „Јеб*те, како да се извучем из овога?“.

Камерун каже и да се састао са Насером Орићем, те признаје да га је бразилски посматрач из УН оптужио да прави заверу са муслиманима, на шта му је британски шпијун рекао да „одј*бе“.

Када је видео да су Срби ушли у Сребреницу и да НАТО неће реаговати, британски сасовац и шпијун каже да се запитао „Јеб*те, како да се извучем из овога?“.

Осим што су муслимани у Сребреници редовно кршили резолуцији о Сребреници као демилитаризованој зони, сада је очигледно да су им у томе помагали, не само УН, већ и тајни британски специјалци.

Ипак, најважније питање је да ли су британски специјалци из САС јединица имали само ову функцију или су учестовали и у стрељању муслимана после ослобођења града.

– Шта су они иначе радили тамо, а не може да се окрије која је јединица стрељала на четири локације: Ораховац, Брањево, Дом културе Пилица и Корлук. А, за пету локацију се зна ту је било осам припадника десетог диверзанског одреда, један је ослобођен. Они су процесуирани. За ове четири локације никако не може да се открије ко је – каже председник СРС проф. др Војислав Шешељ.

О присуству британских САС јединица пише и „Гардијан“, у тексту под насловом „Srebrenica: the search for a terrible truth goes on“.

(Вечерње новости)

KOMENTARI3 коментара

  1. Ivana says:

    Posle osudesrpskog heroja Ratka Mladića vatikanska katoličko-protestanska osovina zla ne staje traži nove Srbe za Hag. Dok s druge strane zločince iz hrvatskog, bošnjačkog i šiftarskog naroda naziva herojima? Sumrak Srbije i Srba nema dalje dno dna izdajnici će ubrzo sahraniti zemlju Srbiju dok srpski narod uljuljkan spava.

  2. Ivana says:

    Srbija treba isti tren prekinuti sve veze sa zločinačkim sudom u Hagu koji sudi samo Srbima, zločinci iz hrvatske koju su pomogli vatikan, katoličke države evrope i nato su proglašeni herojima. Ako Srbija nastavi saradnju to samo pokazuje da je kolonija.

  3. Бели Орао says:

    Послије 30 година прорадила савјест ових бјелосвјетских убојица . Ђаво да их носи , душе ће им завршити код луцифера а не у рају , сад кад су пришли крају живота покушавају се исчупати и душу спасити , неким признањима али џаба !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u