ШОК ИСПОВЕСТ БРИТАНСКОГ СПЕЦИЈАЛЦА: Са Орићем ковали заверу против Срба, а онда је Младић ослободио Сребреницу!

ŠOK ISPOVEST BRITANSKOG SPECIJALCA: Sa Orićem kovali zaveru protiv Srba, a onda je Mladić oslobodio Srebrenicu!

9 juna 2021

Osim holandskog izveštaja o tajnom učešću britanskih SAS jedinica u Srebrenici posle oslobođenja (ili kako oni kažu „pada“) tog grada, postoji i svedočenje jednog od tih britanskih specijalaca za „Sandej tajms“ iz jula 2000. godine

Prema svedočenju britanskog specijalca iz SAS jedinice, koji je želeo da ostane anoniman, pa se u tekstu koristi pseudonim Nik Kamerun, zadatak njihove jedinice je bio da pošalje koordinate za NATO napad na snage Vojske Republike Srpske i da obavlja druge špijunske poslove.– Naš prioritet je bio da sakupljamo informacije – priznaje Kamerun.

U tekstu Kamerun optužuje UN da su dozvolile „masakr“ u Srebrenici („UN su u potpunosti izdale te ljude“) i izražava svoju bes zbog toga što nisu izvršile napade na srpske položaje.

– Nije bilo ničega. Čekali smo i čekali – rekao je Kameron.

Kamerun kaže i da se sastao sa Naserom Orićem, te priznaje da ga je brazilski posmatrač iz UN optužio da pravi zaveru sa muslimanima, na šta mu je britanski špijun rekao da „od*be“.

Kada je video da su Srbi ušli u Srebrenicu i da NATO neće reagovati, britanski sasovac i špijun kaže da se zapitao „Jeb*te, kako da se izvučem iz ovoga?“.

Kamerun kaže i da se sastao sa Naserom Orićem, te priznaje da ga je brazilski posmatrač iz UN optužio da pravi zaveru sa muslimanima, na šta mu je britanski špijun rekao da „odj*be“.

Kada je video da su Srbi ušli u Srebrenicu i da NATO neće reagovati, britanski sasovac i špijun kaže da se zapitao „Jeb*te, kako da se izvučem iz ovoga?“.

Osim što su muslimani u Srebrenici redovno kršili rezoluciji o Srebrenici kao demilitarizovanoj zoni, sada je očigledno da su im u tome pomagali, ne samo UN, već i tajni britanski specijalci.

Ipak, najvažnije pitanje je da li su britanski specijalci iz SAS jedinica imali samo ovu funkciju ili su učestovali i u streljanju muslimana posle oslobođenja grada.

– Šta su oni inače radili tamo, a ne može da se okrije koja je jedinica streljala na četiri lokacije: Orahovac, Branjevo, Dom kulture Pilica i Korluk. A, za petu lokaciju se zna tu je bilo osam pripadnika desetog diverzanskog odreda, jedan je oslobođen. Oni su procesuirani. Za ove četiri lokacije nikako ne može da se otkrije ko je – kaže predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj.

O prisustvu britanskih SAS jedinica piše i „Gardijan“, u tekstu pod naslovom „Srebrenica: the search for a terrible truth goes on“.

(Večernje novosti)

KOMENTARI3 komentara

  1. Ivana says:

    Posle osudesrpskog heroja Ratka Mladića vatikanska katoličko-protestanska osovina zla ne staje traži nove Srbe za Hag. Dok s druge strane zločince iz hrvatskog, bošnjačkog i šiftarskog naroda naziva herojima? Sumrak Srbije i Srba nema dalje dno dna izdajnici će ubrzo sahraniti zemlju Srbiju dok srpski narod uljuljkan spava.

  2. Ivana says:

    Srbija treba isti tren prekinuti sve veze sa zločinačkim sudom u Hagu koji sudi samo Srbima, zločinci iz hrvatske koju su pomogli vatikan, katoličke države evrope i nato su proglašeni herojima. Ako Srbija nastavi saradnju to samo pokazuje da je kolonija.

  3. Beli Orao says:

    Poslije 30 godina proradila savjest ovih bjelosvjetskih ubojica . Đavo da ih nosi , duše će im završiti kod lucifera a ne u raju , sad kad su prišli kraju života pokušavaju se isčupati i dušu spasiti , nekim priznanjima ali džaba !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *