ШОК КОЛУМНА ВЕДРАНЕ РУДАН: А шта да се Сара из Вуковара је**ла са Србином (ВИДЕО)

ШОК КОЛУМНА ВЕДРАНЕ РУДАН: А шта да се Сара из Вуковара је**ла са Србином (ВИДЕО)

15 новембра 2017

Пише: Ведрана Рудан

На једној од наших телевизија приказује се лудо гледани шоу. У њему људи талентирани и “талентирани” показују што знају надајући се да ће у финалу зграбити велику лову. Осим такмичара постоји и жири у коме сједе “познате” особе.Међу њима, осим нафраканих женских и тупогледајућих мушких, увијек мора бити нетко “злочест” да би све скупа било напето к’о онај кишобран који има дупло жица. У овом шоу то је госпођа посебно осјетљива на све што би се могло повезати са сексом. Једна од такмичарки, зове се Сарах Сеиферт, поријеклом је из Вуковара. То се стално наглашава иако мислим да бисмо код Сарах ту чињеницу могли занемарити кад се жестоко не би наглашавало поријекло оне “злочесте” чланице жирија.

Вуковарка Сарах ушла је у срца Хрватица и Хрвата као женска која феноменално мрда гузицом. Та умјетност има и своје име, али ја сам га заборавила. Дакле, људи долазе на позорницу, отпјевају или отплешу своје, нагутају се ватре или ригају ватру, а чланови жирија притишћу велико дугме. Нетко од такмичара иде даље, други нестаје.

Кад члан жирија притисне златно дугме то значи да је мушки члан жирија свршио, а женска се након наступа неког од кандидата жестоко овлажила. Кад члан или чланица жирија притисне црвено дугме, у овој причи је то чланица, она свеколиком хрватском пучанству јавља да се након наступа Сарах није овлажила. Напротив. Осушила се. Међуножје јој је хрпа пепела. Ушла је у климактериј без пријелазног периода.

Што је узнемирило чланицу Мартину Томчић која је позната јер је кћи бившег предсједника Хрватског сабора? Женска се тресла обузета домољубним бијесом зато јер Вуковарка феноменално маше гузицом, а ми живимо, је ли, у католичкој земљи. Сви који се у Хрватској јебу су курве и перверзњаци, а сви који овдје јебу, колеге оца госпође Томчић, су угледна господа. Зато, црвено дугме имитирању јебања на позорници, живјело право јебање, прецизније, силовање пучанства у животу.

Чедна госпођа Томчић већ је једном изгубила менструацију након наступа развратне Вуковарке Сарах. Мислим да је тада Сарах махала гузицом у некаквој мрежи. Ово, ово што је Вуковарка учинила синоћ, то је Кћер Томчић толико распиздило да ће сигурно дати оставку. Вуковарка Сарах махала је гузицом у ХРВАТСКОЈ НАРОДНОЈ НОШЊИ?! И још је пузала по поду и глумила да се с неким јебе и то с неким недефиниране националности.?! Тај имагинарни јебач сигурно није био Хрват, Хрвати се не јебу. Што ако је, а можда је, Вуковарка Сарах у ХРВАТСКОЈ НАРОДНОЈ НОШЊИ бесрамно јебала неког избјеглицу или, не дај, боже, Србина?

Наравно да је госпођа Кћи попиздила. Није се њезин отац крваво борио за овакву Хрватску. За Хрватску блуда, за Хрватску јебања на сухо, за Хрватску у којој полугола Вуковарка, грађанка Града Хероја, гузицом покушава досећи звијезде. Господин Отац се борио за Хрватску у којој ће се до звијезда стићи без пузања на четири ноге, у којој ће се до звијезда стићи у сивом одијелу и у неколико мандата што зарадити, што покрасти, што изградити онолико колико ни једна гола мрдогузичарка не би могла стећи у милијун живота.

Јебите се сви ви који се данас у Хрватској хватате за пиштољ кад помислите да видите пичку. Ухватите се за пиштољ кад угледате политичара, попа дјецојепца, “бизнисмене” који у Лондону нашом ловом одвјетнике плаћају тисућу фунти по сату. Укратко, одјебите више са својим лажним ћудоређем. Нетко мора крух зарадити махањем гузицом кад му тата није сједио у Сабору.

Да сам у бољој форми пријавила бих се за шоу. Запјевала бих увијена у хрватску заставу: “Ој, дјевојко, дирин дикла, је л’ ти која длака никла? Негдје једна, негдје двије, главно да ми гола није. Ооооооооооооооој!” Волим старе, хрватске пјесме више него ону коју пјевају гадови у саборима и црквама држећи се за лоповско срце.

(Блог Ведране Рудан)

KOMENTARI4 коментара

  1. E.Lirsch says:

    Bez dlake na jeziku. Moj Respekt...Gospodjo Rudan.

  2. Ivan Grozni says:

    Kao i uvek. Pravo u centar

  3. Konj says:

    А шта да се Сара из Вуковара је**ла са Србином ??? Rodila bi ustasu !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u