ШОK! KОРОНА У ЕВРОПИ ОД ДЕЦЕМБРА, РЕАГОВАЛА И СЗО! Испитивали упале плућа и дошли до невероватног ОТKРИЋА!

ŠOK! KORONA U EVROPI OD DECEMBRA, REAGOVALA I SZO! Ispitivali upale pluća i došli do neverovatnog OTKRIĆA!

5 maja 2020

SZO je poručio zemljama da provere svoju evidenciju sumnjivih zdravstvenih slučajeva krajem 2019. koji bi mogli da upućuju da se možda radi o ranijoj pojavi koronavirusa.

Kristijan Lindmajer, portparol Svetske zdravstvene organizacije komentarisao je nalaze jedne francuske bolnice koja je nakon analize starih uzoraka utvrdila da je pacijent koji je boravio u bolnici 27. decembra s upalom pluća već bio zaražen, piše NBC News.– Moguće je da ćemo pronaći više ranih slučajeva – rekao je Lindmajer tokom sastanka u Ženevi.

Podsetimo, francuska bolnica u Parizu ponovila je testove na starim uzorcima pacijenata koji su bolovali od upale pluća i otkrila da je jedan oboleli muškarac bio pozitivan na koronavirus najranije 27. decembra.

To je gotovo mesec dana pre nego što je francuska vlada potvrdila prve službene slučajeve koronavirusa.

Ives Kohen, šef bolnice sa severa Pariza, rekao je za BFM TV da su naučnici ponovili testiranje na uzorku od 24 pacijenta koje su lečili u decembru i januaru, a bili su negativni na grip.

– Od njih 24, imali smo jednog koji je bio pozitivan na novi soj koronavirusa 27. decembra. Svaki uzorak ponovno je testiran više puta kako bi se uklonila mogućnost greške – kazao je Kohen.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *