Шок на Маракани: Звездан Терзић напушта Црвену звезду, подржали га хрватски клубови

Шок на Маракани: Звездан Терзић напушта Црвену звезду, подржали га хрватски клубови

7 јула 2020

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић иде у УЕФА, тако бар тврди некадашњи први човек Динама из Загреба Здравко Мамић.

„Радујем се успесима Звезде и било ког другог клуба са југословенског простора. То су људи са којима смо делили овај простор, људи са којима се и данас срећемо, лобирамо једни за друге“, започео је причу Мамић за бањалучку телевизију Елта и открио планове генералног директора Црвене звезде.

„Наш представник кад се бирао у Извршни одбор УЕФА били су српски гласови на нашој страни. Као што ће сад када Терзић буде кандидат, а биће кандидат за Извршни одбор ЕКА, хрватски клубови дати глас Терзићу. То је здрава памет, свако има свој лоби, а ко ти је ближи него твој сусед“, истакао је Здравко Мамић и тако први открио планове челника црвено-белих.

KOMENTARI2 коментара

  1. Cp6a says:

    Фантастична вест. Можда на његово место дође неко нормалан. Пуно времена ће требати Звезди да испоплаћа рачуне за гел за косу, шимике и педерска одела.

  2. Gagi says:

    Kome je ova vest cudna. Dok se mi ovde nesto prenemazemo, jugosloveni zive svoj udoban zivot. Eto, najmocniji ljudi Srbije svoj zivot vide u rvatskoj. Tamo se kupuje vile i jahte za penzionerski zivot. Dok ih ovde Srpska drzava besomucno finansira i od njih pravi drustvene idole, oni znaju gde im je zivotna buducnost i mirna starost. Posao su obavili, Srbija vise nece postojati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u