ШОК: На Википедији се датум смрти Њемцова појавио два сата пре него што је убијен

ŠOK: Na Vikipediji se datum smrti Njemcova pojavio dva sata pre nego što je ubijen

1 marta 2015

image256004_230beeb75bbaa230dd005d12b5b5dc54Visokotiražni moskovski list MK objavio je u evom elektronskom izdanju da je Vikipedija objavila da je opozicioni političar Boris Njemcov ubijen – pre nego što je zaista bio ubijen!

Izmena u tekstu o Njemcovu na Vikipediji – kako tvrdi ovaj list – pojavila se u 21:40 po moskovskom vremenu, a to znači – dva sata pre samog zločina!

Prema MK, evo ulaznih elemenata unete izmene:

7272_1

„Ubijen 27. februara 2015 u g. Moskvi“… Datum smrti = 27/02/2015. u 23:40, ustreljen“:

MK navodi da internet eksperti tvrde da je ova promena uneta u pomenuto moskovsko vreme (21:40). Uprkos tome što su prve vesti o atentatu na Njemcova počele da se pojavljuju oko ponoći u Moskvi (sam zločin se dogodio pola sata ranije).

MK je takođe otkrio: da je IP adresa autora promene o smrti Njemcova registrovana u ruskom gradu Ivanovo.

Udruženje „Agora“, koje se bavi ljudskim pravima, ukazalo je MK da su Njemcova septembra 2010. upravo u Ivanovu napali aktivisti pokreta „Stalj“.

(Fakti.org)

KOMENTARI7 komentara

 1. Milojka says:

  Porosenko se posle smrti Nemcova, prvi javio za rec - optuzujuci za to Putina: posto je Kasar Nemcov bio u momentu smrti sa Ukrajinkom (spijunom) - jasno je da su Kazari kao False flagge - Nemzova za zrtvu prineli...

 2. Aca Banjac says:

  Naci ce ih Putin...ima on nacina za to nije dzabe bio KGB-ovac...nije on budala...

 3. Stojadin says:

  Zapad ocenio da im je saradnik sada vise od koristi mrtav nego ziv i nestade covek. Sad ce naivnoj raji da pricaju kako je bio veliki borac za demokratiju i da su ga zato ubile sile mraka i diktature koje treba srusiti.

 4. Stojadin says:

  A Porosenko je zapadna marioneta,i Ukrajina nije vise nezavisna drzava nego sluga zapada,Porosenko samo prica sta mu se iz Wasingtona servira

 5. Apis says:

  Borba protiv Rusije vodi se svim sredstvima. Sile zla nasrnule su na Rusiju isto kao i na Srbe u SFRJ. Ako padne Rusija normalan i pošten čovek neće imati nadu ni motiv da živi. Zar ova zapadna pogan, bezbožna stoka, krdo razbojnika, ubica, perverznjaka i pedofila da mi budu društvo.

 6. Marjan_N says:

  Kako kaubojski uradjen atentat!I "potpis" i "pecat" i narucioca i izvrsioca se vide iz aviona. I mala deca znaju da ovo ne moze da bude delo Rusa, pa niko nije veslo sisao da se ovako resava politickih protivnika!Ovo samo ima kod Amera i na filomovima!

 7. s@Ša says:

  Zanimljivo je da ponovo židovi(ovaj lik je židov koliko znam) u Rusiji pokušavaju da ruše državu i legalno izabrane vlasti !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *