ШОК НА ЗАПАДУ: Уводе санкције Русији јер их мучи вакцина, А РУСИ ДОНЕЛИ ЈОШ ЈЕДНУ НЕВЕРОВАТНУ ОДЛУКУ…

ŠOK NA ZAPADU: Uvode sankcije Rusiji jer ih muči vakcina, A RUSI DONELI JOŠ JEDNU NEVEROVATNU ODLUKU…

27 avgusta 2020

Ruski naučnici pripremaju jedinstvenu vakcinu koja će istovremeno štititi i od gripa i od koronavirusa, saopštio je generalni direktor Nacionalnog medicinskog istraživačkog centra „Almazov“ Evgenij Šlahto.Prema njegovim rečima, koje prenosi Sputnjik, na tom projektu radi nekoliko grupa naučnika.

“To će biti kombinovana vakcina. Sadržaće komponente koje će omogućiti da se formira imunitet na grip i na koronavirus”, rekao je Šlahto za televiziju “Ren”.

Ističe se da je vakcinau početnoj fazi razvoja, da predstoje testiranja na životinjama i ceo niz kliničkih testiranja. Pritom, već su zabeleženi pozitivni rezultati, prenosi televizija “Ren”.

Podsetimo, Rusija je 11. avgusta prva na svetu registrovala vakcinu protiv koronavirusa. Vakcinu su napravili centar “Gamalej” i Ministarstvo odbrane Rusije.

KOMENTARI10 komentara

 1. test01 says:

  cena vakcine 10 dolara, dok cika Kill-Bill zeli da uzme po nekoliko stotina dolara po ubitacnoj vakcini.

 2. Gamalilo says:

  Pa kažem ja Rusi su uvek bili i prvi i genijalci ali da ne bi oni bili bolji dobiće dodatne sankcije na već postojeće. Ne mogu oni da se zezaju sa pokretom Bilija Vakcine, ili Bili ili ništa, pitanje je sad. Oni nastoje da izoluju Rusiju pa da je napadnu sa svih strana kao neko strano telo, to isto hoće i sa Belo Rusijom. Neke zemlje se ne uklapaju u NVO jer su prirodno bolje od ostalih. Zatezaće dok i sami ne puknu, a goreće od srama pred Bogom, jer svako od nas će dobiti po delima svojim.

 3. New Life says:

  Ono što je Dubokoj krajnji i vrhunski domet, to je Rusima neka nova igračka. Dokazali su da moraju da imaju neprijatelja jer je to jedina dobra hrana kojom se hrani zlo u njima. Njihov vladar je Knez Tame koji vlada u vazduhu kroz sinove nepokornosti. Uzdajte se u Boga, Rusiju i Srbiju, verujte u Hristovo poslanstvo i bićete spaseni, čak i ako vam telo unište, imaćete vaskrs pravednih a zli će dobiti po delima njihovim.

  • padre says:

   Njimanije ni namera, da nešto dobro urade, jer to nije po modernim trgovinskim principima.Prozvod mora da bude tako napravljen, da ne radi ili mu je ograničen rok upotrebe, da bi ljdi kupili novi, još bolji proizvod, koji se još brže pokvari!

 4. garo says:

  Lepo.

 5. milorad3 says:

  šiznuli su zbog CENE i zbog toga što su svesni koja vrsta vakcine je u pitanju.Ovaj biološki rat sa kovidom 19 oni dugo pripremaju a rusi ih isto tako dugo i pažljivo prate i posmatraju.Generalno sve je više glasova koji upućuju na zaključak da je epidemija u stvari biološki rat i uskoro će prst biti uperen na krivce.Biće to veliki skandal,politički zemljotres velikih razmera i POSLEDICA.

 6. Goksi says:

  Kakav idiot piše vesti,kad nijedan naslov neodgovara tkstu.Koja odluka.!Naduvavaju naslove idioti.

 7. šiško says:

  Eh, ti Rusi!!! Oni smislili još jednu savršenu pljačku planete, a Rusi očas posla napravili vakciju i sve pokvarili. A toliko im je bila potrebna ta pljačka. A i istrošili su se oko podmićivanja raznih bašibozluka kao što su političke i naučne elite, a sad od pljačke ništa. Nula. Čista propast. Onda oni smislili grip+korona, a Rusi ih opet sačekali iza ćoška i sad će naprave vakciju i za tu kombinaciju. Pa ti preživi u takvom svetu!!! Neće uspeti ni da povrate uloženu lovu, a o zaradi nema ni govora. Ni cvonjka neće videti od čitave operacije "pandemija". Sad kilari mora da razbuca i opljačka ameriku da makar ona bude u blagom plusu.

  • CovExe says:

   Ne samo da će nas sve opljačkati već i pogubiti, "vakcina ili život" a vakcina je inače za hendikep čoveka, mislim naravno na "The Billy Vaccine" a ovi Rusi uvek moraju sve da zabrljaju, a to da.. Drug Billy je pominjao nekoliko vakcina za redom, prva je podloga za prodor bolesti u vas a ostale dve treba da vas dokrajče u roku od recimo 4-5 godina.

 8. Golema Balanica says:

  Ne volim koktele,čak ni običan špricer - čisto je čisto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *