ШОК ОБЈАВА НОВИНАРКЕ ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ: Софтвер за гласачке машине које су лажирале Бајденову победу направљен у Србији

ŠOK OBJAVA NOVINARKE IZ BELE KUĆE: Softver za glasačke mašine koje su lažirale Bajdenovu pobedu napravljen u Srbiji

13 novembra 2020

Glasačke mašine koje američki predsednik Donald Tramp optužuje da su mu izbrisale milione glasova napravila je kanadska kompanija od delova iz Kine i softvera napravljenog u Srbiji, tvrdi Emerald Robinson, novinarka „Njuzmaksa“, inače izveštač iz Bele kuće.„Šta ako bih vam rekla da je ’Dominion‘ kanadska kompanija koja nabavlja delove iz Kine, a softver iz Srbije? Da su njeni vlasnici privatna kompanija u čijem bordu direktora je Obamin ambasador u EU? I da su davali novac Fondaciji Klinton. Da li biste mi verovali“, napisala je Robinsonova na Tviteru.

​Američki predsednik Donald Tramp ranije je objavio da su mu glasačke mašine „Dominiona“ izbrisale 2,7 miliona glasova, a na stotine hiljada pripisale protivkandidatu Džou Bajdenu.

kako je ranije objavljeno, i u državi Mičigen bilo je problema jer su glasačke mašine pripisivale Trampove glasove Bajdenu.

Trampov pravni tim naveo je da zbog toga glasovi treba da budu ručno prebrojani u 28 država koje koriste sporni softver.

Američki mediji proglasili su Džoa Bajdena pobednikom izbora, dok Tramp tvrdi da su se dogodile brojne nepravilnosti u ključnim državama, i pokrenuo je spor pred sudovima.

KOMENTARI5 komentara

 1. Rista says:

  Sa svim dužnim poštovanjem,Madam,aj ne serte.. Novinarka Emerald Robinson je ljubavnica Hilari klintonove, pa je KLINTONOVA NAGOVORILA DA UVUČE Srbe. Eto, ta moja "istina" je kao i njena "istina" da su Srbi zločinci. Iscrpeli su Ruse potpuno i nemaju više prolaz sa rusofobijom pa se setili omraženih Srba. Ali ima i dobra strana. Saće se oma ameri useravati od straha koliko su Srbi moćni i da Srbi biraju američkog precednika koji je njima potreban i to baš Bajdena, jer su toliko pametni da su napravili glavni deo mašine koji bira precednika bilo koje države. Pa valda bi prvo sredili Vučića, jer manje više, Srbima svejedno ko je precednik amerike. Ajte molim vas. A pošto sam sada ljut ko ris, da vam kažem istinu. Softver napravio vaš ljubimac Srđa Zlopogleđa po porudžbini vaše duboke države. Razapnite ga. Usput, razapnite i duboku državu koja je glavom i bradom taj program i nije sigurno napravljena u Srbiji. Srbi i ne znaju šta je to ta vaša duboka država a ne mogu da naprave ni jednu malecku atomsku bombu. Džung od Koreje može. Možda vam on smestio softver?

  • RASPUCHIN says:

   "Pa valda bi prvo sredili Vučića ..." Pa i sredili su nam Vučića jer nisu mogli naći poslušnijeg. Malo me razočarao Vaš komentar. Sasvim je moguće da je "softver" iz Srbije ali ne mora značti da su ga pravili Srbi. Naš "premijer" i njegov-njezin brat nisu Srbi a dovode se u vezu sa softverima. Takvih je pun Beograd a morate priznati da je isti još uvjek u Srbiji. Koliko je neprijatelja i špijuna koji slobodno mogu raditi šta god požele i to pod zaštitom režima i u punoj tajnosti ,ne bi me čudilo da u ovom tekstu ima mnogo istine. Ali svakom na volju da misli o ovome šta god želi.

 2. Velika Metla says:

  Važno je da je " pametni" ludi Muslija među prvima čestitao satanisti na "pobedi".

 3. Lazar says:

  Logično. Takav softver za mažnjavanje na izborima se najkvalitetnije pravi i testira baš u Srbiji...

 4. Vesko says:

  Software je usavrsavan i u Srbiji, ISTINA, kompanija je aktivna u Beogradu vec 10 godina, ALI TO JE KANADSKA kompanija. Koja uplacuje 'donacije' Klintonovom fondu i ima ljude na u strukturama upravljanja povezanim sa Demokratama. U svakom slucaju, oni imaju ekspoziture u nekoliko drzava. Srbija treba HLADNO da se ogradi od toga, jer je u pitanju PRIVATNA KANADSKA kompanija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *