ШОК ОБРТ! УКРАЈИНСКИ ПОЛИТИКОЛОГ ТВРДИ: Ако се САД договоре са РУСИЈОМ, УКРАЈИНУ чека застрашујућа судбина

ŠOK OBRT! UKRAJINSKI POLITIKOLOG TVRDI: Ako se SAD dogovore sa RUSIJOM, UKRAJINU čeka zastrašujuća sudbina

5 juna 2021

Predstojeći rusko-američki samit, koji će se ove godine održati u Švajcarskoj, u junu, mogao bi negativno da utiče na položaj Ukrajine u međunarodnoj areni.

Poznati ukrajinski politikolog Vasilij Vakarov došao je do ovog zaključka nakon analize mogućeg „otopljenja“ odnosa Moskve i Vašingtona.Vakarov je ukazao na odnos Kijeva prema pregovorima između Sjedinjenih Država i Rusije, a takođe i objasnio kakva zastrašujuća budućnost čeka Ukrajinu, ako Moskva i Vašington uspeju da se dogovore o glavnim geopolitičkim pitanjima.

Podsetićemo da je ranije, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski kritikovao odluku predsednika SAD Džozefa Bajdena da napusti sankcije protiv Severnog toka 2.

Rekao je da je takva odluka Vašingtona lični poraz za američkog lidera, a podsetio je i da ovaj projekat navodno ugrožava bezbednost Ukrajine i Evrope.

Vasilij Vakarov je, komentarišući takve izjave Zelenskog, podsetio da Ukrajina ima negativan stav prema predstojećim pregovorima između SAD i Rusije.

Dakle, Kijev strahuje da će Moskva i Vašington uspeti da se dogovore o raznim geopolitičkim pitanjima, što zauzvrat može negativno uticati na položaj Ukrajine u međunarodnoj areni.

Politikolog je takođe rekao kakva zastrašujuća budućnost očekuje Kijev ako se Sjedinjene Države „dogovore“ sa Rusijom.

Dakle, „otopljavanje“ odnosa Moskve i Vašingtona može uticati na geopolitički odnos snaga u Evropi. Zapad, zauzvrat, može odustati od planova u vezi sa Ukrajinom, vraćajući zemlju u zonu geopolitičkog uticaja Rusije.

„Bojim se da će ovo „otopljavanje“ odnosa ići na naš račun. Ukrajinske vlasti su zabrinute da možemo da pređemo u zonu uticaja Rusije“, rezimirao je stručnjak.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Vlad Cepeš says:

  Ukrajinci - nudim neograničene količine VAZELINA pakovanog u tube za jednokratnu i višekratnu upotrebu.

  • Žarko says:

   Ta ti je dobra, ali dodaj i analgetik u vazelin, da ih manje boli! D:

 2. Rocks says:

  Pa gdje drugo da idete nego u prirodnu zonu Rusije.Šta ste vi drugo nego Rusi majku vam tupavu poremećenu jbm.Pazite logike Usrajinaca -Rusija je dužna jelte da nam daje maltene besplatno energente,a mi ćemo zauzvrat da se Rusiji pokenjamo na prag.Marš banderaška gomna u 3pm.

 3. Rista says:

  Svi ukrajinski političari su "poznati" kao i "Poznati ukrajinski politikolog Vasilij Vakarov". Ceo Svet zna da je Ukrajina u predsmrtnom stanju zahvaljujući poznatim ukrajinskim političarima. Tačno je rekao "Ukrajinske vlasti su zabrinute da možemo da pređemo u zonu uticaja Rusije“, ali nije smeo da kaže - ukrajinski narod jer zna da narod nema ništa protiv osim banderovaca i "poznatih" političara. "Predstojeći rusko-američki samit...mogao bi negativno da utiče na položaj Ukrajine u međunarodnoj areni." Pa sigurno. Ukrajina je u međunarodnoj areni pokojni gladijator a promena će biti što će gladijatora najzad sahraniti onaj koji ga je ubio pa sada nema više interesa da se bakće sa lešom. Dok je leš još bio pokretan, odradio je sve svoje zadatke u Areni a za dalje nema više snage. Olešio se. Ukrajina ne treba da moli samo da je Rusija stavi pod svoj uticaj, nego i da ih priključi Rusiji i treba da kleče i mole, inače od Ukrajine će ostati samo pokojno U. Koji su to ljudi kada još uvek nisu shvatili da treba da napadaju Rusiju da ih primi a ne da ratuju protiv Rusije? Ti političari kao i Lukašenko, čini mi se, više volu sebe nego svoju državu i narod. Ja ipak sumnjam da će Amerika ispustiti ovaj smrad od ukrajinskih političara tek tako. Može lako da se dogodi da je uništi do kraja po onom "ako ne može da služi meni, neće nikom". (Šta bi od onih silnih priprema za napad na Donbas i Krim? Što ne napadoše? Ima mnogo nepoznanica šta se tamo događa, ali jedno je poznato. Ukrajina tone. Mada sam spreman da promenim mišljenje o ruskoj politici, ipak sve izgleda previše dobro da bi bilo verovatno, ali...bolje sačekati)

 4. Kulak says:

  Ništa gore od IZMIŠLJENIH NACIJA.Setimo se samo tzv."bošnjaka" koji se motaju po našem teritoriju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *