ШОK ОТKРИЋЕ! ЈЕДАН ОД ОМИЉЕНИХ ПУТИНОВИХ ДОKТОРА УЗДРМАО ЈАВНОСТ: Живећемо чак 40 година дуже, лекови за то већ су у продаји!

ŠOK OTKRIĆE! JEDAN OD OMILJENIH PUTINOVIH DOKTORA UZDRMAO JAVNOST: Živećemo čak 40 godina duže, lekovi za to već su u prodaji!

24 maja 2020

Vladimir Havinson, koga je odlikovao Putin, a bio je nominovan i za Nobelovu nagradu, tvrdi da peptidni preparati produžavaju život, jačaju imunitet i obnavljaju endokrinološki sistem.

U Rusiji su već dostupni revolucionarni lekovi koji produžavaju život za čak 40 godina, tvrdi ugledni profesor Instituta za bioregulaciju i gerontologiju u Sant Peterburgu, Vladimir Havinson. Ovaj svetski poznati gerontolog, je za svoje otkriće bio nominovan i za Nobelovu nagradu 2011. godine, a predsednik Rusije Vladimir Putin ga je za zasluge u naučnom radu odlikovao najvišim priznanjem.Njegovi eksperimenti su pokazali da uvođenje takozvanih peptidnih preparata produžava život za 30 do 40 procenata. Peptidi jačaju imunitet i obnavljaju endokrinološki sistem.

Profesor Havinson se ovom revolucionarnom temom bavi još od osamdesetih godina, kada su sovjetski vojnici usled izloženosti radijaciji pokazali znake prevremenog starenja i kada je bilo potrebno pronaći način da se proces starenja preokrene.

– Istraživanja su započeta pošto su ozračeni ljudi brže starili.

Rak u genima

Havinson ukazuje i da je neophodno napraviti i „genetski pasoš“ i videti da li čovek ima predispozicije za rak. Ako postoji takav gen, ovi preparati mogu da uspore genetsku aktivnost.

Havinson kaže da je danas dostupno šest lekova koji se zasnivaju na takozvanoj „teoriji peptidne tehnologije“, koja u interakciji s DNK povećava proizvodnju proteina, što produžava životni vek.

Peptidi su prirodni preparati koji se sastoje od aminokiselina, objašnjava profesor Havinson.

– Reč je o materijama u čije molekule su ugrađeni lanci više amino kiselina, povezane međusobno peptidnim vezama. Utvrdili smo da peptidi regulišu aktivnost gena putem komplementarnog vezivanja sa odredenim delom DNK. Oni prenose informacije strogo određenom tipu ćelija, što znači da peptid deluje na strogo definisani tip tkiva ili organa.

Peptidi mogu biti prirodni po poreklu i nalaze se u našoj svakodnevnoj ishrani, ili mogu biti sintetičke hemikalije koje se proizvode u laboratoriji. Njihova snaga je u tome što deluju na odgađanje prvih znakova starenja i regenerišu ćelije ljudskog organizma.

KOMENTARI4 komentara

 1. Cp6a says:

  I ako dišemo vazduh sa kiseonikom.

 2. Evandjelist says:

  I tako ćemo u ovih dodatnih 40 svake godine po jednom imati napad covida od 19 - 49, sve dok nas drug billy ne istrijebi injekcijama jer će i on da živi duže bar jedno 2x40 godina od ostalih, jer ima lovu za duplu dozu i jače. Samo da vam kažem:"Bolje živjeti 1000 godina u blagostanju nego jednu godinu u bijedi." A kod nas ima šanse i za obrnuto. Ništa nam to ne vredi ako nemamo kvalitetan život kao što i nemamo. Nije smisao života sama dužina života već je smisao večni život a taj imamo u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu, jer ko veruje i ako umre ili ako strada živeće večno radi spasenja koje nam je obećano kroz Hrista. Ovo nam svedoči Otac naš nebeski.

 3. Branko says:

  VELIKA HVALA Intermagazinu za ovaj i slicne clanke!!

 4. Beli Orao says:

  Branko , šta ćeš imagazin mora nekako stranice popuniti 😝🤪😄

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *