ШОK ОТKРИЋЕ! ЈЕДАН ОД ОМИЉЕНИХ ПУТИНОВИХ ДОKТОРА УЗДРМАО ЈАВНОСТ: Живећемо чак 40 година дуже, лекови за то већ су у продаји!

ШОK ОТKРИЋЕ! ЈЕДАН ОД ОМИЉЕНИХ ПУТИНОВИХ ДОKТОРА УЗДРМАО ЈАВНОСТ: Живећемо чак 40 година дуже, лекови за то већ су у продаји!

24 маја 2020

Владимир Хавинсон, кога је одликовао Путин, а био је номинован и за Нобелову награду, тврди да пептидни препарати продужавају живот, јачају имунитет и обнављају ендокринолошки систем.

У Русији су већ доступни револуционарни лекови који продужавају живот за чак 40 година, тврди угледни професор Института за биорегулацију и геронтологију у Сант Петербургу, Владимир Хавинсон. Овај светски познати геронтолог, је за своје откриће био номинован и за Нобелову награду 2011. године, а председник Русије Владимир Путин га је за заслуге у научном раду одликовао највишим признањем.Његови експерименти су показали да увођење такозваних пептидних препарата продужава живот за 30 до 40 процената. Пептиди јачају имунитет и обнављају ендокринолошки систем.

Професор Хавинсон се овом револуционарном темом бави још од осамдесетих година, када су совјетски војници услед изложености радијацији показали знаке превременог старења и када је било потребно пронаћи начин да се процес старења преокрене.

– Истраживања су започета пошто су озрачени људи брже старили.

Рак у генима

Хавинсон указује и да је неопходно направити и „генетски пасош“ и видети да ли човек има предиспозиције за рак. Ако постоји такав ген, ови препарати могу да успоре генетску активност.

Хавинсон каже да је данас доступно шест лекова који се заснивају на такозваној „теорији пептидне технологије“, која у интеракцији с ДНK повећава производњу протеина, што продужава животни век.

Пептиди су природни препарати који се састоје од аминокиселина, објашњава професор Хавинсон.

– Реч је о материјама у чије молекуле су уграђени ланци више амино киселина, повезане међусобно пептидним везама. Утврдили смо да пептиди регулишу активност гена путем комплементарног везивања са одреденим делом ДНK. Они преносе информације строго одређеном типу ћелија, што значи да пептид делује на строго дефинисани тип ткива или органа.

Пептиди могу бити природни по пореклу и налазе се у нашој свакодневној исхрани, или могу бити синтетичке хемикалије које се производе у лабораторији. Њихова снага је у томе што делују на одгађање првих знакова старења и регенеришу ћелије људског организма.

KOMENTARI4 коментара

 1. Cp6a says:

  И ако дишемо ваздух са кисеоником.

 2. Evandjelist says:

  I tako ćemo u ovih dodatnih 40 svake godine po jednom imati napad covida od 19 - 49, sve dok nas drug billy ne istrijebi injekcijama jer će i on da živi duže bar jedno 2x40 godina od ostalih, jer ima lovu za duplu dozu i jače. Samo da vam kažem:"Bolje živjeti 1000 godina u blagostanju nego jednu godinu u bijedi." A kod nas ima šanse i za obrnuto. Ništa nam to ne vredi ako nemamo kvalitetan život kao što i nemamo. Nije smisao života sama dužina života već je smisao večni život a taj imamo u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu, jer ko veruje i ako umre ili ako strada živeće večno radi spasenja koje nam je obećano kroz Hrista. Ovo nam svedoči Otac naš nebeski.

 3. Branko says:

  VELIKA HVALA Intermagazinu za ovaj i slicne clanke!!

 4. Beli Orao says:

  Бранко , шта ћеш имагазин мора некако странице попунити 😝🤪😄

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u