ШОK ОТKРИЋЕ! ПУТИНОВ „KРВАВИ ЕЛИKСИР“, СИБИРСKО ЧУДО ЈЕ НАЈСKУПЉИ ЛЕK НА СВЕТУ! Третман је стар две хиљаде година, а користе га…

ŠOK OTKRIĆE! PUTINOV „KRVAVI ELIKSIR“, SIBIRSKO ČUDO JE NAJSKUPLJI LEK NA SVETU! Tretman je star dve hiljade godina, a koriste ga…

16 maja 2020

Tokom mnogih vekova „krvavi eliksir“ od jelenskih rogova je bio jedan od najtraženijih i najskupocenijih lekova na svetu. Drevni Kinezi su tvrdili da ovaj balzam daruje životnu snagu, vraća mladost i povećava mušku potenciju. Koriste ga i najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Istraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima i političarima. Veruje se da čak i predsednik Rusije Vladimir Putin koristi ozdravljujuće dejstvo ovog prirodnog leka.Arheolozi koji su istraživali carsku grobnicu u kineskoj provinciji Hanan, neočekivano su naišli na neobičan svileni svitak star 2.000 godina. Drevni rukopis je sadržao 52 tajna recepta dugovečnosti i muške snage. Glavni sastojci čudotvornih lekova bili su panti, odnosno mladi jelenski rogovi.

Mladi, meki, dlakavi panti su se smatrali velikom dragocenošću zbog krvi, koju su oni sadržali. Kineski lekari koristili su ekstrakt iz mladih rogova kao čudotvorni balzam protiv mnogih bolesti – a posebno protiv impotencije.

Danas u Rusiji postoje mnogobrojne farme marala – na Altaju, u Republici Tuva, na Dalekom istoku i u drugim delovima države.

Panti su postali osnov za mnogobrojne medicinske preparate – tinkture, tablete i meleme, koje je lako pronaći na internetu. Od praha mlevenog roga se prave ozdravljujući čajevi. Ali, najmoćnije dejstvo na organizam imaju specijalne kupke. Voda, u kojoj se „prokuvaju“ panti, postaje pravi eliksir mladosti i zdravlja.

Da bi se okupali u kadi sa takvim životvornim balzamom, na Altaj često dolaze najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Na Altajskim planinama voli da se odmara i ruski predsednik. Prvi put Vladimir Putin je obišao farmu marala „Sentelek“ još 2003. godine, kada se sa ćerkama spustio čamcem niz reku Čariš. Tada su visokog gosta domaćini poslužili čajem od panta.

Kasnije je Putin posetio altajski sanatorijum „Marjino“, gde se pacijenti kupaju u „pantovim“ kadama. Ruski predsednik se detaljno raspitivao kod glavnog lekara o ozdravljujućem efektu ove medicinske procedure. Prema pisanju ruskih medija, Putin je na sebi ispitao dejstvo lekovite kupke.

Putinu se na Altaju pre nekoliko godina pridružio i Silvio Berluskoni. Znajući temperament italijanskog političara mnogi Rusi su pretpostavili da je on sigurno iskoristio priliku da isproba čudotvorni lek za dugovečnost i mušku snagu.

(Novosti)

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Samo demon zeli da zivi vecno, a Putin je njegov ucenik. Kao i engleski i ostali krokodili.

  2. Cp6a says:

    Ko bre piše ovakve rekla-kazala članke? Lokalni prevaranti se nafatirali pa plaćaju Novosti. Staviš malo RAN, malo Putina i mož' da prodaš štagod smućkaš i upakuješ. A najodvratniji su oni što varaju i deru očajne ljude obolele od raka.

  3. M says:

    Engleski i Zapadni krokodili piju Adrenohrom,navodno najmoćniji elixir!A što je to,meni moj moral ne dozvoljava do to tu napišem ni na bilo koji način reklamiram jer je to prestrašno,ali koga zanima,može si sam to iz-googlati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *