ШОK! ОВАЈ СРПСKИ ПОЛИТИЧАР БИО ЈЕ МИЉЕНИK МЕДЛИН ОЛБРАЈТ! Америчка државна секретарка позвала га да „ПОПРИЧАЈУ НАСАМО“, а онда послала…

ŠOK! OVAJ SRPSKI POLITIČAR BIO JE MILJENIK MEDLIN OLBRAJT! Američka državna sekretarka pozvala ga da „POPRIČAJU NASAMO“, a onda poslala…

9 juna 2020

Nekadašnja državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt poznata je javnosti na Balkanu, u našoj zemlji posebno, još od NATO bombardovanja 1999. godine. Ona je i nakon pada Slobodana Miloševića sa čela Jugoslavije bila vodeća političarka Amerike, a u večerašnjoj emisiji „Ćirilica“ tadašnji ministar u DOS-ovoj vladi Velimir Ilić otkrio je do sada nepoznate detalje o njoj. U tome mu je pomogao i lider radikala Vojislav Šešelj koji je takođe bio gost ove emisije.Šešelj je pitao Ilića kako je uspeo da „izgubi“ od Hašima Tačija naklonost Olbrajtove, a Čačanin je objasnio šta se u to vreme događalo.

– Tadašnji političari u tim godinama nakon bombardovanja u zvaničnim posetama Americi su pričali da je kod nas sve super, da živimo odlično, da je sve dobro. Jednom prilikom i ja sam bio tamo i ona je pitala kako je u Srbiji, a ja sam rekao „Katastrofa. Ništa nemamo. Nemamo gorivo, naftu, putevi su nam razrušeni od tenkova, mostovi srušeni. Nemamo sredstava“. Ona je bila iznenađena pa me je pitala da ostanem da porazgovaramo nasamo, a posle je organizovala da nam se dostavi novac i gorivo – rekao je Ilić.

Lider radikala ispričao je jednu anegdotu o bivšoj državnoj sekretarki Amerike

– Mi iz Vlade 1999. godine smo sakupljali novac da se Olbrajtovoj kupi neka skupocena ogrlica kako bismo je odobrovoljili da agituje za srpske interese, ali onda smo saznali da je ona u emotivnoj vezi sa Hašimom Tačijem, pa smo tada shvatili da nema smisla da kupujemo bilo šta – u svom stilu ispričao je Šešelj.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Baba je jahala koga god je mogla. Prokleti su Srbi koji su joj bili tariguz.

  2. Beli Orao says:

    Heheheeeeee , ogrlicu , baš ste naivni majmuni !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *