ШОK! ОВО је откривено после ПАДА ИНТЕРНЕТА И ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА!

ŠOK! OVO je otkriveno posle PADA INTERNETA I DRUŠTVENIH MREŽA!

5 oktobra 2021

Iza pada Fejsbuka, Instagrama i Vacapa navodno stoje hakeri, prenosi Sputnjik.Korisnici Instagrama, Vatsapa i Fejsbuka imaju problema sa ovim popularnim aplikacijama.

Čini se da je Instagram „pao“ jer mnogi ljudi ne mogu da koriste aplikaciju. Nekoliko korisnika na Tviteru prijavilo je da ova aplikacija ne radi ispravno. Uočeno je da se aplikacija srušila ili nije učitavala nijedan post.

Privatni lični podaci 1,5 milijardi korisnika Facebooka navodno se prodaju na popularnom hakerskom forumu.

Krajem septembra na hakerskom forumu objavljeno je saopštenje u kojem se tvrdi da ima ime, e -adresu, broj telefona, lokaciju, pol i korisnički ID 1,5 milijardi korisnika Facebooka.

KOMENTARI3 komentara

    • test01 says:

      nema to veze sa kinezima - to je uradjeno od strane snaga koje se bore protiv globalista koji su udarili na USA. Dostup ovim sistemima (DNS,BGW itd) imaju samo odredjene organizacije (ukljucujuci neke vojne snage ;-) POCETAAK !!!

  1. Bilo jednom u Ameriki says:

    Pa baš, mogli su lepo da zamole korisnike i ovi bi im sami dali još više milijardi svojih podataka i ne bi morali da se muče i hakuju. Od ovih 1,5 milijardi bar polovina ima bar tri četiri dubliranih naloga tako da je učinak hakera ipak neznatan. I kome treba moj pol i imejl? Ja bih da se dopisujem sa ljudima i niko da se javi dakle društvene mreže su dobre za društveno otuđivanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *