ШОК ПОРУКА ИЗ МОСКВЕ: На сцену ступа Русија са велико „ЊЕТ“

ШОК ПОРУКА ИЗ МОСКВЕ: На сцену ступа Русија са велико „ЊЕТ“

17 новембра 2021

Данас цео свет бруји о обарању сателита од стране руске војске што је опасна отворена опомена свима који имају ратне намере према Москви.О овоме су се већ изјаснили САД, НАТО и ЕУ не скривајући узнемиреност.

Али шта је то што крију и једни и други?

Оно што нико не помиње је чињеница да је ово последња руска опомена НАТО-у, Америци и ЕУ. У јеку многобројних војних маневара на границама Русије, у јеку инфилтрације америчких инструктора у Украјини, у јеку напада украјинске војске на Донбас, у јеку свих врста притисака на Белорусију, Русија је упутила последњу претећу опомену.

Опште позната чињеница је да сва војска НАТО и САД се занива у деловању на сателитски систем и без сателита није у стању да делује.

У случају великог рата, уколико Русија обори све сателите ових војних сила, те силе неће моћи да делују.

Припреме за ово најновије је већ извршена са МИГ-31 који има моћ да делује ракетама по сателитима. Осим овог Русија има неколико врста ракетних система за обарање сателита а још и ПВО систем С-500 који има исте особине.

Свет треба да буде дубоко забринут због овог догађаја јер ако је Русија послала овај сигнал Западу, процена тајних служби Русије је да Светски рат само што није почео.

Недавно је и немачка министарка Анегрет Kрамп Kаренбауер ратоборно изјавила да се са Русијом треба војно обрачунати чак и нуклеарним оружјем. Она свакако нешто тако не би изјавила да није добила сигнал са компетентног места.

Маневри у Црном мору, припеме за рат у Добасу и вероватан војни сукоб на граници Пољске и Белорусије требало је да буде окидач за Светски рат.

Уколико неко мисли да је то глупост или претеривање, мора да схвати да само светски рат може да пружи спас посрнулој економији светске елите.

Претходна два Светска рата нису се водила због идеологије него због профита.

Kако год било, даље нема, на сцену ступа Русија са велико ЊЕТ.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Petrovgrad says:

  Rokaj Baćuška. Ovo je već nešto kokretno. NATO zločinci i sva zapadnoevropska žgadija znaju samo za batine. Ne plaši se svaka šuša Boga, već batina.Dosta je bilo upozorenja. Posledice mogu biti zastrašujuće, ali na žrtve se mora računati. Tako se brani sloboda od porobljivača.

 2. milorad5 says:

  hm pa oni su napali i nas srbe,pa kad su dobili preko P i to daleko iznad očekivanja onda su potpisivali sporazume sa smrdljivim miloševićem koje su normalno pogazili ,ali princip je isti, udri smradove i udri ih žestoko.Brate smešno je bilo, naših 1000 graničara REGRUTA je jebalo 25000 NATO "heroja" (doduše mora SE PRIZNATI VEĆINA SU BILI ŠIPTARI KOJI NISU NI ZA K) i jajare čak ni sa teškim bobmarderna NISU PREŠLI NAŠU GRANICU NI ZA 1 METAR ALOO.TO JE RECEPT UDRO GOV.NA da im iskoče oči kad pukne,ko ih bre jbe, ja sam invalid od 60 g.i ima da roknem bar 3 kom.NATO hamburger vojnika BEZ PROBLEMA..bre.

 3. Strsljen says:

  Krajnje vreme da se ovi takozvani zapadnjaci malo smire...da im se polome zububako ne samo to onda i rucice i nogice. Idemo da rokamo. Neki ce izginu ...neki ce da ostanu al bar ce nam ostatku biti bolje bar neko vreme bez ovih hijena. Kauboja ...engkeza ...nemaca...francuza...zapadna govna.

 4. Косовац says:

  И Кина је пре 30 година показала како може да уништи сателит, на свом лансираном сателиту наравно. Тада се Америка такође љутила, наравно да јој није било пријатно да још неко то може да ради. ……………Пошто Русија и Кина нису учествовале на „климатском“ самиту у Глазгову, а ево показују да нису мачији кашаљ, то улива наду да су у стању да спасу човечанство од сорошоидних сателита који су лансирани у великом броју да би нам доказали да је ЦО2 узрок „климатских“ промена. И тако да лако убеде председника Србије да прави нуклеарне електране уместо термоелектрана са бесплатним одрживим горивом, можда му је Зорана обећала и провизију. Али, да би убедили корисне идиоте светског ранга, морају да покажу како лако може комплет да изгори градић Литон у Канади, спонтано, да су тако изгорели и травњаци и површине без вегетације и дрвећа. Каже један житељ, за осам минута је плануло и све изгорело, једва су извукли главе, сада нас Дојче Wеле плаши да ће и код нас тако да буде. Наравно да неће, уколико не употребе „Архимедова огледала“. Ено летос у Грчкој, шумски пожари су били концентрисани на једном потезу, у једном кругу, као да их је неко намерно и циљано извео. Није са сателита. Сателите је, знате, поставила Дубока у хуманитарне сврхе и у циљу борбе сорошоида за људска права „цивилног“ друштва.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u