ШОК ПОРУКА ИЗ МОСКВЕ: На сцену ступа Русија са велико „ЊЕТ“

ŠOK PORUKA IZ MOSKVE: Na scenu stupa Rusija sa veliko „NJET“

17 novembra 2021

Danas ceo svet bruji o obaranju satelita od strane ruske vojske što je opasna otvorena opomena svima koji imaju ratne namere prema Moskvi.O ovome su se već izjasnili SAD, NATO i EU ne skrivajući uznemirenost.

Ali šta je to što kriju i jedni i drugi?

Ono što niko ne pominje je činjenica da je ovo poslednja ruska opomena NATO-u, Americi i EU. U jeku mnogobrojnih vojnih manevara na granicama Rusije, u jeku infiltracije američkih instruktora u Ukrajini, u jeku napada ukrajinske vojske na Donbas, u jeku svih vrsta pritisaka na Belorusiju, Rusija je uputila poslednju preteću opomenu.

Opšte poznata činjenica je da sva vojska NATO i SAD se zaniva u delovanju na satelitski sistem i bez satelita nije u stanju da deluje.

U slučaju velikog rata, ukoliko Rusija obori sve satelite ovih vojnih sila, te sile neće moći da deluju.

Pripreme za ovo najnovije je već izvršena sa MIG-31 koji ima moć da deluje raketama po satelitima. Osim ovog Rusija ima nekoliko vrsta raketnih sistema za obaranje satelita a još i PVO sistem S-500 koji ima iste osobine.

Svet treba da bude duboko zabrinut zbog ovog događaja jer ako je Rusija poslala ovaj signal Zapadu, procena tajnih službi Rusije je da Svetski rat samo što nije počeo.

Nedavno je i nemačka ministarka Anegret Kramp Karenbauer ratoborno izjavila da se sa Rusijom treba vojno obračunati čak i nuklearnim oružjem. Ona svakako nešto tako ne bi izjavila da nije dobila signal sa kompetentnog mesta.

Manevri u Crnom moru, pripeme za rat u Dobasu i verovatan vojni sukob na granici Poljske i Belorusije trebalo je da bude okidač za Svetski rat.

Ukoliko neko misli da je to glupost ili preterivanje, mora da shvati da samo svetski rat može da pruži spas posrnuloj ekonomiji svetske elite.

Prethodna dva Svetska rata nisu se vodila zbog ideologije nego zbog profita.

Kako god bilo, dalje nema, na scenu stupa Rusija sa veliko NJET.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Rokaj Baćuška. Ovo je već nešto kokretno. NATO zločinci i sva zapadnoevropska žgadija znaju samo za batine. Ne plaši se svaka šuša Boga, već batina.Dosta je bilo upozorenja. Posledice mogu biti zastrašujuće, ali na žrtve se mora računati. Tako se brani sloboda od porobljivača.

 2. milorad5 says:

  hm pa oni su napali i nas srbe,pa kad su dobili preko P i to daleko iznad očekivanja onda su potpisivali sporazume sa smrdljivim miloševićem koje su normalno pogazili ,ali princip je isti, udri smradove i udri ih žestoko.Brate smešno je bilo, naših 1000 graničara REGRUTA je jebalo 25000 NATO "heroja" (doduše mora SE PRIZNATI VEĆINA SU BILI ŠIPTARI KOJI NISU NI ZA K) i jajare čak ni sa teškim bobmarderna NISU PREŠLI NAŠU GRANICU NI ZA 1 METAR ALOO.TO JE RECEPT UDRO GOV.NA da im iskoče oči kad pukne,ko ih bre jbe, ja sam invalid od 60 g.i ima da roknem bar 3 kom.NATO hamburger vojnika BEZ PROBLEMA..bre.

 3. Strsljen says:

  Krajnje vreme da se ovi takozvani zapadnjaci malo smire...da im se polome zububako ne samo to onda i rucice i nogice. Idemo da rokamo. Neki ce izginu ...neki ce da ostanu al bar ce nam ostatku biti bolje bar neko vreme bez ovih hijena. Kauboja ...engkeza ...nemaca...francuza...zapadna govna.

 4. Kosovac says:

  I Kina je pre 30 godina pokazala kako može da uništi satelit, na svom lansiranom satelitu naravno. Tada se Amerika takođe ljutila, naravno da joj nije bilo prijatno da još neko to može da radi. ……………Pošto Rusija i Kina nisu učestvovale na „klimatskom“ samitu u Glazgovu, a evo pokazuju da nisu mačiji kašalj, to uliva nadu da su u stanju da spasu čovečanstvo od sorošoidnih satelita koji su lansirani u velikom broju da bi nam dokazali da je CO2 uzrok „klimatskih“ promena. I tako da lako ubede predsednika Srbije da pravi nuklearne elektrane umesto termoelektrana sa besplatnim održivim gorivom, možda mu je Zorana obećala i proviziju. Ali, da bi ubedili korisne idiote svetskog ranga, moraju da pokažu kako lako može komplet da izgori gradić Liton u Kanadi, spontano, da su tako izgoreli i travnjaci i površine bez vegetacije i drveća. Kaže jedan žitelj, za osam minuta je planulo i sve izgorelo, jedva su izvukli glave, sada nas Dojče Wele plaši da će i kod nas tako da bude. Naravno da neće, ukoliko ne upotrebe „Arhimedova ogledala“. Eno letos u Grčkoj, šumski požari su bili koncentrisani na jednom potezu, u jednom krugu, kao da ih je neko namerno i ciljano izveo. Nije sa satelita. Satelite je, znate, postavila Duboka u humanitarne svrhe i u cilju borbe sorošoida za ljudska prava „civilnog“ društva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *