ШОK ПРЕОKРЕТ: Након “црвене линије” Американци схватили да Путин не блефира

ШОK ПРЕОKРЕТ: Након “црвене линије” Американци схватили да Путин не блефира

29 априла 2021

Амерички политички аналитичар Патрик Бјукенен изнео је своје ставове у вези са догађајима који се одвијају у близини граница Украјине.

Пентагон је успео да схвати озбиљност намера руског руководства да обележи „црвену линију“ у украјинском правцу.О томе је недавно говорио политичар Патрик Бјукенен који је изразио уверење да руско руководство не блефира у вези са „црвеном линијом“, а која заправо штити њихове националне интересе.

„Војни извори у Kијеву говоре о 85.000 руских војника који се налазе на 6-25 миља од северне и источне границе Украјине“, каже Бјукенен, описујући ситуацију у близини украјинских граница.

Аналитичар је приметио да се таква опасна ситуација појавила не због намере руског руководства да нападне Украјину, вец́ у процесу обележавања саме „црвене линије“ која је у Украјини повучена за Запад.

„Ово може бити сигнал Сједињеним Државама и НАТО-у, али не и припрема за „инвазију“ на Украјину“, рекао је политичар.

Објашњавајући овакво стање ствари, истакнуто је да је на сличан начин руски председник Владимир Путин јасно ставио до знања Западу да је прихватање Украјине у НАТО, или распоређивање јединица америчке војске, или снага Алијансе на украјинској територији „црвена линија“ чије се прелажење у Русији више нец́е толерисати. Американци су очигледно већ схватили озбиљност ситуације.

“Једноставно говорећи, Путин не блефира”, закључио је амерички политичар.

Wебтрибуне.рс

KOMENTARI3 коментара

  1. Si Ju Leter Aligeder says:

    A ko zna? Možda i blefira ali biće mrtvih na tone, dokle god ima ko da napada i ko da brani Rusiju. Blef je u tome što vojska gine jer je plaćena za to. Plate vam da poginete? Takav vam je posao a mislite možda nećete. Zar to nije blefiranje? Zabluda, obmana i šta dobijaju time? Samo da bi se sotona zadovoljio ljudskim žrtvovanjem u krvi. Ovo je novo doba treba da ratuju dronovima i virtuelno a ne ljudima i životima, sve u svemu žao mi konja reko bi lala.

  2. M says:

    Drago mi je ako su to shvatili i Rusi i USA-NATO,da ta crvena linija postoji!

  3. miliorad5 says:

    Amerikanci MORAJU da ih napadnu,pa šta mislite ko će najveći izvoznik nafte i gasa na svetu da bude.Pa rusi ne znaju šta će sa time a sve prazne priče o globalnom otopljavanju i prelasku na "čiste " energije su strateški zaokret zapada da bi zadržao finansijsku hegemoniju, ali realno je to ČISTA LAŽ.ALO, pa samo JEDNA prosečna erupcija većeg vulkana izbaci CO2 i sumpordioksida i ostalih zagadjivača u vazduh više nego što je cela svetska potrošnja goriva za 6 meseci,naša "emisija" je izazvala povećanje tih zagadjivača kao 2 PROSEČNA VULKANA.Problem je što brazilci krče AMAZON, TO je problem bre ali njih će korona ili neka druga pošast da utuca u zemlju i prašuma će opet da raste,a ako ne bude pošast biće američke bombe,i NAFTA će ostati glavno pogonsko gorivo još bar 200 god., ako ne predju na tesline jonosferske ELEKTRANE.Ali to je DŽABA STRUJA i čisto sumnjam da će to uraditi jer nema para tu a BAJKE o nuklearnoj energiji su samo bajke, nema toliko uranijuma koji je isplativ da bi mi vozili automobile na tu struju.Ako rusi postanu KUVAJT amerika će postati BANGLADEŠ i to je razlog ,više nego dobar razlog za vašington da krene u rat do istrebljenja.Rusi ZNAJU da je balada o globalnom otopljavanju i zagadjenju atmosfere čista laž,veća opasnost po svet je PLASTIKA, ali nafta to nije, i osim toga najmanje 65% populacije jedostavno nema načina da predje na elektirčne automobile niti izvora energije za to,znači OPET NAFTA. A ako nemci neće da prave BENZ motore praviće ih KINEZI.Ovaj rat koji dolazi je rat ZA NAFTU BRE, amerika je NEMA VIŠE, njihove rezerve su pri kraju a frakovanje nikada neće biti isplativo u odnosu na rusku naftu i gas koji SAMI IZVIRU gde zabodu štap bre.Kad glavna kontrola naftne industirije predje u rusiju tada je iglavna kontrola finansisjke industrije u MOSKVI i neće dolar biti svetska valuta nego rublja, to je ono od čega se ježe u vašingtonu i to može LAKO da se desi već za 10-15 god.ZATO RAT ide.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u