ШОK ПРЕОKРЕТ: Након “црвене линије” Американци схватили да Путин не блефира

ŠOK PREOKRET: Nakon “crvene linije” Amerikanci shvatili da Putin ne blefira

29 aprila 2021

Američki politički analitičar Patrik Bjukenen izneo je svoje stavove u vezi sa događajima koji se odvijaju u blizini granica Ukrajine.

Pentagon je uspeo da shvati ozbiljnost namera ruskog rukovodstva da obeleži „crvenu liniju“ u ukrajinskom pravcu.O tome je nedavno govorio političar Patrik Bjukenen koji je izrazio uverenje da rusko rukovodstvo ne blefira u vezi sa „crvenom linijom“, a koja zapravo štiti njihove nacionalne interese.

„Vojni izvori u Kijevu govore o 85.000 ruskih vojnika koji se nalaze na 6-25 milja od severne i istočne granice Ukrajine“, kaže Bjukenen, opisujući situaciju u blizini ukrajinskih granica.

Analitičar je primetio da se takva opasna situacija pojavila ne zbog namere ruskog rukovodstva da napadne Ukrajinu, već u procesu obeležavanja same „crvene linije“ koja je u Ukrajini povučena za Zapad.

„Ovo može biti signal Sjedinjenim Državama i NATO-u, ali ne i priprema za „invaziju“ na Ukrajinu“, rekao je političar.

Objašnjavajući ovakvo stanje stvari, istaknuto je da je na sličan način ruski predsednik Vladimir Putin jasno stavio do znanja Zapadu da je prihvatanje Ukrajine u NATO, ili raspoređivanje jedinica američke vojske, ili snaga Alijanse na ukrajinskoj teritoriji „crvena linija“ čije se prelaženje u Rusiji više neće tolerisati. Amerikanci su očigledno već shvatili ozbiljnost situacije.

“Jednostavno govoreći, Putin ne blefira”, zaključio je američki političar.

Webtribune.rs

KOMENTARI3 komentara

  1. Si Ju Leter Aligeder says:

    A ko zna? Možda i blefira ali biće mrtvih na tone, dokle god ima ko da napada i ko da brani Rusiju. Blef je u tome što vojska gine jer je plaćena za to. Plate vam da poginete? Takav vam je posao a mislite možda nećete. Zar to nije blefiranje? Zabluda, obmana i šta dobijaju time? Samo da bi se sotona zadovoljio ljudskim žrtvovanjem u krvi. Ovo je novo doba treba da ratuju dronovima i virtuelno a ne ljudima i životima, sve u svemu žao mi konja reko bi lala.

  2. M says:

    Drago mi je ako su to shvatili i Rusi i USA-NATO,da ta crvena linija postoji!

  3. miliorad5 says:

    Amerikanci MORAJU da ih napadnu,pa šta mislite ko će najveći izvoznik nafte i gasa na svetu da bude.Pa rusi ne znaju šta će sa time a sve prazne priče o globalnom otopljavanju i prelasku na "čiste " energije su strateški zaokret zapada da bi zadržao finansijsku hegemoniju, ali realno je to ČISTA LAŽ.ALO, pa samo JEDNA prosečna erupcija većeg vulkana izbaci CO2 i sumpordioksida i ostalih zagadjivača u vazduh više nego što je cela svetska potrošnja goriva za 6 meseci,naša "emisija" je izazvala povećanje tih zagadjivača kao 2 PROSEČNA VULKANA.Problem je što brazilci krče AMAZON, TO je problem bre ali njih će korona ili neka druga pošast da utuca u zemlju i prašuma će opet da raste,a ako ne bude pošast biće američke bombe,i NAFTA će ostati glavno pogonsko gorivo još bar 200 god., ako ne predju na tesline jonosferske ELEKTRANE.Ali to je DŽABA STRUJA i čisto sumnjam da će to uraditi jer nema para tu a BAJKE o nuklearnoj energiji su samo bajke, nema toliko uranijuma koji je isplativ da bi mi vozili automobile na tu struju.Ako rusi postanu KUVAJT amerika će postati BANGLADEŠ i to je razlog ,više nego dobar razlog za vašington da krene u rat do istrebljenja.Rusi ZNAJU da je balada o globalnom otopljavanju i zagadjenju atmosfere čista laž,veća opasnost po svet je PLASTIKA, ali nafta to nije, i osim toga najmanje 65% populacije jedostavno nema načina da predje na elektirčne automobile niti izvora energije za to,znači OPET NAFTA. A ako nemci neće da prave BENZ motore praviće ih KINEZI.Ovaj rat koji dolazi je rat ZA NAFTU BRE, amerika je NEMA VIŠE, njihove rezerve su pri kraju a frakovanje nikada neće biti isplativo u odnosu na rusku naftu i gas koji SAMI IZVIRU gde zabodu štap bre.Kad glavna kontrola naftne industirije predje u rusiju tada je iglavna kontrola finansisjke industrije u MOSKVI i neće dolar biti svetska valuta nego rublja, to je ono od čega se ježe u vašingtonu i to može LAKO da se desi već za 10-15 god.ZATO RAT ide.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *