ШОК: Пуповац за Албанце отима српске гласове?!

ШОК: Пуповац за Албанце отима српске гласове?!

11 јуна 2017

Албанци су на све спремни, само да остваре свој план и уз помоћ Срба формирају војску Косова.

Тако ће Харадинај, Тачи и Весељи  након избора, који ће се одржати данас на Косову и Метохији, ангажовати, веровали или не, Милорада Пуповца, незваничног лидера Срба у Хрватској, да их посаветује како „купити” српско становништво и учинити га послушним.

Људи из странке Хашима Тачија послали су недавно понуду Милораду Пуповцу, лидеру Срба у Хрватској, да после избора на Косову дође на функцију „специјалног саветника”! Његов посао би био да направи „послушне Србе”, као што је то урадио у Хрватској, који би пристали на све што Албанци затраже, па и на формирање војске Косова.

– Одлично је познато да је Пуповац већ био саветник шиптарског крвника Агима Чекуа, који је сада веома близак са Хашимом Тачијем. То је било 2006. и тада је долазио на Косово да „мири“ Србе, да их наводно уједињује, а заправо да манипулише њима и окрене их на супротну страну. Пуповац на Косову нема скоро никакав утицај међу Србима, па је Албанцима битно да им он „прода” матрицу која објашњава како „васпитати” Србе – каже поуздани извор.

Миодраг Линта, председник Савеза Срба из региона,коментарише да би било скандалозно уколико би Пуповац прихватио такву понуду.

– Пуповац ни 2006. није смео да прихвати понуду Албанаца да буде њихов саветник. Веома је лоше бити саветник албанских сепаратиста који су протерали Србе са Косова, који су формирали лажну државу и који све чине да наместе етничка чишњења Срба и отму Косово од Србије. Мислим да сваки Србин, а самим тим и Пуповац, мора имати те чињенице у виду и то је црвена линија испод које ниједан српски политичар не би смео да иде. Никаква сарадња са представницима лажне државе Косово у вези са убеђивањем Срба да прихвате све оно што је у албанском националном интересу није прихватљива. Поготово што једна од ствари коју они желе после ових избора јесте да имају Србе у парламенту који ће гласати за формирање војске лажне државе Косово – каже Линта.

Владимир Ђукановић, посланик СНС-а у Скупштини Србије, сличног је мишљења.

– Било који часни Србин који држи до своје земље и свог народа никада не би пристао да буде саветник таквим људима. Да ли је он добио понуду и да ли ће отићи, ја то не знам, али уколико би то урадио, заиста би разочарао све Србе у Крајини који су гласали за њега – каже Ђукановић.

Иначе, Бранимир Стојановић, досадашњи заменик косовског премијера и посланички кандидат Српске листе, истакао је да смо у прошлости видели да су поједини Срби били спремни да подрже све и свашта што је долазило на дневни ред, а што су предлагали Албанци, а да су на то спремни и сада.

– Вероватно не би требало поставити питање шта Срби могу да изгубе уколико немају праве представнике, него шта ће добити на предстојећим изборима – рекао је Стојановић.

KOMENTARI7 коментара

 1. Dragan says:

  Kada Pupovac može sa HDZ-om, pa može i sa Tačijem, Haradinajom i Čekuem. On je dasvno izugubio svoju vjerodojstvenost i rijetki su djelovi srpskog naroda u Hrvatskoj koji mu vjeruju.

 2. RASPUCHIN says:

  Дао би коментар и на овај текст. Тим прије што већ дуго говорим о томе ко је и шта је М. Пуповац. Пошто овај сајт не објављује коментаре који критикују и говоре истину нема потребе губити вријеме на исти. И овај сајт је у служби пропаганде коју проводи , још увијек веома жива , "UdBA" која има међу политичарима (с обе стране Дрине) своје миљенике и бјесомучно их протежира. На жалост међу тим политичарима нема СРБА иако многи имају срПска имена и презимена. Све сами "полутани" , усташе и комуњаре.

  • RASPUCHIN says:

   И да додам питање на небулозну тезу посланика СНС-а В. Ђукановића : Дали ће бити разочарано и оних ПОЛА МИЛИОНА ПРОТЈЕРАНИХ КРАЈИШНИКА (око 250.000 из Р.С.К. а осталих цца. 250.000 из градова у "лијепој њиховој") или је мислио на шачицу стараца који у КРАЈИНУ одлазе умријети као што слонови одлазе умирати на своја гробља. Доста ми је тих небулоза као и оних који их изговарају.

 3. Svetislav Surina says:

  Da Srbi vjeruju Miloradu, to su i pokazali na ovim lokalnim izborima u Hrvatskoj gdje su podržali župane iz redova HDZ-a.Možda, Plenković skine ploću u Jasenovcu "ZA DOM SPREMNI!"

  • Spajalica says:

   Ili će sa Poopyem Plenky da postavi novu tablu istog sadržaja ali na...ćirilici...i svi zadovoljni...sinkretizam:spajanje nespojivog

 4. EkUmenska EUtanazija says:

  Sećaš li se Linta kad sam ti govorio da je narečeni gospodin u najmanju ruku "kontraverzan". Niko drugi neće nama doći glave doli onaj koji je najgori među nama.

 5. Kulak says:

  Još malo,pa ode on u penziju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u